Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)
- Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
-
AutorPříspěvky
-
12. 2. 2008 v 22:27 #67569
milan
Člento all – Takže žádnej bansm15..mohl za to můj vir v pc..Musel jsem přeformátovat celej komp, ztratil jsem 30Gb hudbysm19 a veškerý programy, ale už je to v poho..imho, jestli budete mít někdy v budoucnu problém jak já, tak nevím proč, ale tohle forum k přihlášení potřebuje Aktiv x. Bez něj jsem se prostě přihlásit nemohl…No a ted se pustím k instalaci důležitých programů jako icq, streamripper atd…trochu OT, ale tak na vysvětlenousm0
12. 2. 2008 v 19:02 #67475SHP
Člen2 Sicky: Konečně něco rozumnýho sm4
12. 2. 2008 v 18:58 #67472Sickboy
ČlenSHP: Já reaguju čistě na toho Tyase (a ostatní DJe, o kterých jsi nám stihnul napsat svůj názor). Nikoli na tebe nebo na tvé názory obecně. Proti tvojí osobě nic nemám, naopak. sm3
12. 2. 2008 v 18:56 #67470SHP
ČlenPupi: Počkat já tě štu? Počkej na další pahdy sm13
12. 2. 2008 v 18:53 #67468Anonymní uživatel
Neaktivnípupi napsal(a):
——————————————————-> No popravdě, někdy mě i SHP štve, že se tady
> projevuje děsně hardcorově :o) Na to přece už máme
> hardstyle.cz :o))wtf??? :D:D:D:D:D to je největší kokotina, co sem dneska četl sm15
12. 2. 2008 v 18:53 #67467SHP
ČlenPupi je oldskool pařan z party, která je docela mimo tohle fórum.
Sicky: No reagujete proti mě, ne proti mému názoru a to je rozdíl sm18
Se koukněte na mojí myspace, kolik tam mám „trance“ DJs…
12. 2. 2008 v 18:52 #67466Anonymní uživatel
Neaktivnítyvoe říkat sickboyovi, kdo se vyzná v hudbě, lol 😀
HS a HC sou imho hloupý stereotypní styly edm (při vší úctě k nim), ale mají svoje kouzlo. mimo jiné v tom, že se svou jednoduchost nesnaží maskovat, ale naopak jí podtrhujou..
trance to dělá naopak, ale každýmu sedí něco jinýho, tisíc lidí, tisíc chutí.
chápal bych, kdyby fanoušek mozarta říkal o tyasovi, že je to nudič, ale takhle… dyť je to v podstatě o tom samym
tady jen má pár jedinců neustále chuť někomu kecat do vkusu a vysmívat sesm1212. 2. 2008 v 18:52 #67465pupi
ČlenSickboy: Ahoj, já su Pupi sm4
No popravdě, někdy mě i SHP štve, že se tady projevuje děsně hardcorově :o) Na to přece už máme hardstyle.cz :o)) Ale zase né vždy nemá nepravdu :o))
Já se spíš přidal jen protože, byla snaha se zastat inferna a hardcore :o)
12. 2. 2008 v 18:42 #67464Sickboy
Členpupi: A kdo ty vlastně jsi? sm12
SHP: Já Tyase slyšel. Vlastně jsme ho slyšeli spolu, že? sm3 Znám i jeho produkci, znám sety… A mám ho rád. Stejně jako ty máš rád třeba Angerfisty. A stejně tak jako ty taky nezbožňuju všechny trance DJe světa. Je to prostě paralela. Jistěže můžeš vyjádřit svůj názor, ale zkus se někdy vžít do mých (našich) pocitů, když od tebe čteme jednu prostou větu, ve které nám stihneš sdělit, že můj (náš) oblíbenec „hraje nemožně, stereotypně a nudně“ apod.
A když už teda podle tebe všichni můžeme vyjadřovat libovolné názory, tak prostě a jednoduše nechápu, proč je (pro inferna a pupiho) špatné to, co píšu já…
12. 2. 2008 v 18:40 #67463SHP
ČlenJo a teď sem se na krk. Jsem neustále terčem útoků netolerantních jedinců. Jenom kvůli tomu, že poslouchám jiné styly. Napíšu názor a všichni do mě útočej sm19 JSte xenofobní zmetci, jdu brečet tátovi na ramena…
12. 2. 2008 v 18:37 #67462majklhauske
Členmno pokud to nebudeš dokola omílat tak nazor na tyase se říct dá.. ale jenom jednou….
freezzer.. ehm marco v tvrdej ano ve stylu ve kterém se pochyboval se dá považovat za tvrdého.. ? ale jinak jestli ti hardcore přijde „sýrový“ tak nevím.. v tvrdosti a agresivitě jsou porad na čele určité formy hardcoru (terorcore speedcore)
inferno: hardcore je tu pořád.. sm11
12. 2. 2008 v 18:21 #67458SHP
ČlenNo tak já se teda ozvu. Kolik z vás tatrů Tayse slyšelo? Já ho slyšel v době, kdy mi styl, který on hraje nevadil. Nicméně co hrál byl otřes, neřikám, že bych z toho zvracol ale byl to festival nudy. Proč bych kurva nemohl říct svůj názor. Estli si někdo myslí, že mám rád všechny hc/hs DJe světa, tak je jetel na entou….
12. 2. 2008 v 18:17 #67456pupi
ČlenJe tu diskuze o Tyasovi, SHP napsal, že Tyase slyšel a přišel mu nudný :o)
Kde v tom je ten bezdůvod? :o)12. 2. 2008 v 18:09 #67455Sickboy
ČlenChtěl jsem jenom ukázat, jak to vypadá, když se někdo bezdůvodně ozve proti tomu, co má ten druhý rád. A vida, povedlo se mi to zrovna u tebe, ačkoliv to byla reakce na někoho úplně jiného. Kdybych já měl reagovat na všechny SHPho ironické tečky, nedělal bych nic jiného. Je sice hezké, že ses ozval proti mému příspěvku, ale byl bych rád, kdybys to jenom tak nevytrhával z kontextu…
Můj vztah k hc jsem psal výše a jistě víš, že vám do vašich threadů nebliju svoje subjektivní dojmy, kterýma bych akorát otravoval lidi. Takže tenhle ojedinělý ARGUMENT prosím přehlédni. Myslím si, že tolerantní co se týče EDM jsem více než dost.
12. 2. 2008 v 17:59 #67453SHP
ČlenSHP SHP SHP SHP SHP, jooooooooooooooooo sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.