TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 478)
  • Autor
    inferno
    Člen

Sickboy napsal(a):
    ——————————————————-
    > SHP: Nechápu, jak člověk, který jednoho odmítá s
    > tím, že hraje stereotypně a nudně, může poslouchat
    > žánry jako hardstyle nebo hardcore v celé své
    > „kráse“.

Reagoval jsem samozřejmě na tento příspěvek s tou ironickou tečkou. Tu myslím od tebe pochopil každý čtenář tohoto fóra. Proč by se mi měl hodit jen nějaký útržek něčeho? Myslíš, že mě baví se o něčem tady hádat, nebo mi to přináší nějaké potěšení? Jinak opravdu nemám čas číst tady všechny příspěvky, mám i jiné povinnosti, zájmy či záliby.

pupi
    Člen

Problém je asi v tom, že již zmínění inferno, SHP a i škvára se v trance celkem dost vyznají :o)
    To samé platí i o hardcore. Tudíž asi dokáží líp porovnávat a slyšeli toho víc :o))
    Jen se vám nelíbí, že oni přišli na to, že trance teď nazážívá nejlepší období :o))

Chováte se tak trochu, jakoby vás opustila holka a nedokázali jste se s tím smířit ;o))
    —————————————————
    Autor: Sickboy (IP zapsáno)
    Datum: 12.02.2008 14:45

SHP: Nechápu, jak člověk, který jednoho odmítá s tím, že hraje stereotypně a nudně, může poslouchat žánry jako hardstyle nebo hardcore v celé své „kráse“.

pokud to dobře chápu, tak jde asi o tento příspěvek :o) kde přirovnáš hardcore a hardstyle k dnešnímu nudnému trance a ještě se vysmíváš kráse, páč jinak si neumím vysvětlit ty uvozovky 🙂

BTW tyhle hádky jsou o ničem :o)) Páč to může jít stále dokola :o)) a taky jde…
    A vlastně je to směšný, páč to jsou spíš taky takový úrážky neurážky, kterýma se spíš jen pošťuchujete :o))
    Mimoto je jasný, že se všem nemůže líbit vše, ale je jasný, že musí být respect :o)
    Stejně jakobyste to asi chtěli třeba od hopera k trancu 🙂

Sickboy
    Člen

Aha, takže sis z té naší „roztržky“ vzal akorát vzal útržek, který se ti zrovna hodil. A stále jsi mi nepřipomenul, kde jsem se bezdůvodně vysmíval hardcoru a jeho kultuře.

Ne, tohle nemá cenu, doufam, že lidé, kteří čtou tohle fórum pochopili, jak jsem to myslel. Mně se hardcore nelíbí, ale respektuju ho a stejně tak lidi, kteří ho poslouchají. Narozdíl od SHPho, který si očividně myslí, že na jeho kritiku (nejen Tyase) je tu ještě někdo zvědav. Tečka.

inferno
    Člen

Sickboy

Chápu samozřejmě podstatu problému. Reagoval jsem jen na to, co jsi psal ty, ne na roztržku mezi Vámi. To neznamená, že s jeho názorem souhlasím – nezastával jsem se ho, ani jsem se neztotožnil s tím, co říká.

Sickboy
    Člen

inferno: Jo aha, takže tebe naštvala má poznámka, ale to, co napsal (a pravidelně píše) SHP, JE v pohodě. sm6 Ty to asi nechápeš…

Ještě bych chtěl, abys věděl, že tohle není vůbec nic proti tobě.

TIGI
    Člen

inferno:

Prosimte precti si muj prispevek jeste jednou abys zjistil ze se o tebe nikdo neotira :o)

inferno
    Člen

deivis

Téměř před 10 lety hardcore scéna téměr skončila, nekonalo se ani Thunderdome, proto někteří Djs jako třeba Prophet a Zany začali tvořit hardstyle, viděli v tom budoucnost.

inferno
    Člen

Sickboy

Hardcore obhajuji, ale ne v tom smyslu, že je to ta nejhodnotnější hudba či kultura, ale přirozeně proto, že ho mám rád a nemám rád netoleranci v hudbě. Proto mě tolik naštvala tvá poznámka na SHP.

Freezer

Showtek nemají teď s hardstyle bohužel už nic společného, respektive s nu-style, jde jim jen o prachy a o sebe, jejich poslední tracky se mi ani trochu nelíbí.

deivis
    Člen

imho nejlepsi hardcore bylo pred 10ti rokama ted uz to je srajda..

Sickboy
    Člen

inferno: Cože? Kde jsem urazil hardcore? Kde jsem díky němu někoho zesměšňoval? Pouze jsem reagoval na SHPho – pro mě – totálně prázdnou myšlenku. A vím, že ty jsi nereagoval na Tyase, ale možná právě proto by sis mohl přečíst celou diskuzi znovu, ať víš, proč jsem tak odpověděl. sm4 A jen tak mimochodem reagoval jsem na SHPho, takže stále čekám, že mi k tomu něco napíše. Mně se sice hardcore s celou svojí kulturou nelíbí, ale s radostí si to nechám pro sebe a nebudu si s tím jen tak ulevovat. sm3 Ta odpověď byl pouze argument. Možná by ses měl při své snaze obhajovat hardcore trochu rozhlížet kolem sebe.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

á jéjé, no klidně to napiš sem, on ty nadávky co tu ně mě vysolíš nebude snad nikdo cenzurovat 🙂

jen jsem napsal jak to vidim já…já jsem taky člověk relativně tolerantí a hned taky nic nezavrhuju, proto jsem taky udělal to, že jsem si sehnal někoilik setů i jednotlivých tracků od Showtek, Donkey Rollers, Zany, Angerfist atd…takže vím o čem ta hudba je…přijde mi to cheesy…sorry….ale tím netvrdím, že se to někomu nemůže líbit, jenom se pak ale divim, že takový lidi, kteří poslouchají tuhle hudnu se posmívají lidem, co poslouchají Tyase, to fakt nechápu

tím spíš narážím třeba na Škvárouna nebo SHP, proti Infoernovi nic nemám…

inferno
    Člen

Sickboy

Nereagoval jsem na Tyase, nereagoval jsem na SHP. Reagoval jsem na to, že urážíš téměr 20 let starou hardcore kulturu, o které toho podle mě až tolik nevíš. Btw. píšeš o tom, že očekáváš toleranci, ale sám používáš hardcore jako prostředek někoho zesměšnit…

TIGI

O Tyasovi jsem neřekl ani slovo, tak proč se do mě opíráš? Btw. Tyase si sice nepouštím každý den, ale měl jsem možnost slyšet ho před nějakým časem a líbilo se mi to.

Freezer

Napíšu ti mail, chci toho sdělit víc.. Btw. Woods hrál na Black 04.

Hustey

Už mě skoro mrzelo, že se nezapojíš sm0

TIGI
    Člen

dance-girl napsal(a):
    ——————————————————-
    > To je komedie sm15sm15sm15
    > Btw o čem teda Tyas je? sm16

Myslim ze na to by mel odpovedet spis nejaky jeho fanousek nez ja. Ja pouze akorat nerozumim tomu proc na nej tady vetsina lidi nadava. Hlavne si nemyslete ze tou vetou nejakym zpusobem utocim na hardcore. To vubec ne. Ja jsem velice tolerantni co se tyce oblasti EDM.

Sickboy
    Člen

Třeba pro mě o pařbě, o gradaci, o melodii… Vím, že se tomu někdo může smát, ale tak to je – mně se prostě jeho hudba líbí, s tím nemůže nikdo nic udělat. Já taky bezpředmětně nepíšu, že hc nebo cokoliv jinýho, co se mi zrovna nelíbí, je prázdná hudba anebo co. Tak prostě očekávam obdobnou toleranci od ostatních a zvláště pak od pravidelných přispivatelů… No a vůbec, viz. výše.

Palda61
    Člen

Mír sm12

sm15sm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.