TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 478)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

ehm… 10.5. je sobota, případně pátek je 9.5.

thonyk
    Člen

diky vsem!!

dorazilo va fakt hodne a zdalo se ze jste spokojeni!

dalsi dil teto party a zase o dva kroky dal s dalsima pozitivnima zmenama chystame na 10.5…

Ma7ous
    Člen

No mne akce taky velmi prekvapila byl jsem v retru naposled loni v srpnu a ten klub se velmi zlepsil a DJ parada uplna muzik taky skvela a i bylo dost mista na parketu takze minusi nejsou defakto zadne pac i cena napoju mne mile prekvapila.Urcite prijedu i na dalsi mind

M1chl
    Člen

–omlouvam se za svoji demenci, dojmy presunuty do spravne diskuze sm13 sm0

GothaR
    Člen

Gizmo:
    No to nie je pre mna, musim sa venovat aj skole sm15 Mna skor zaujimal dalsi datum pre MIND. Idealne by to bolo tak o mesiac sm3

Gizmo
    Člen

GothaR: co takhle opáčko ve stejnym klubu na předvelikonoční akcičce ??? 23.3.Ronald van Gelderen a Nic Chagall na Kick da Night Special v Retrusm5sm5

GothaR
    Člen

Uplne luxusna akcia, prekonalo to vsetky moje ocakavania. Kedy bude dalsia party v podobnom duchu? sm3
    Rewalkers hrali asi najlepsie, len skoda, ze boli posledni, takze sily nestacili a ostalo mi iba pocuvanie s obcasnym vybehnutim na parket ked isiel nejaky dobry track (dostal ma King of my castle sm5 )

Gizmo
    Člen

veronique: jasně … uvidíme se … budu ten s tim velkym….bleskem ROFL

SHP
    Člen

Hele ten Saux hraje dobře, navíc je pod Bonzaí….SHP se přijde nakalit sm3

veronique
    Člen

ja jdu taky, tešíte se na mě?

SHP
    Člen

Komar: To by tam muse Dan řádit jak divej sm3

komar
    Člen

SHP: Třeba se objeví dan pánek a bude hardcore vložka…sm15

SHP
    Člen

Lidi já bych tak šel kalit, ale fakt tohle nezvládnu sm7

komar
    Člen

Pravdu díš, od rewalkers jsem poprvé slyšel Thrill jinde než na domácích bedničkách a byl to zážitek sm4 I když Bon Finix na druhé stage taky není k zahození…škoda, že už budu po manuelovi s tysem totálně vyšťavenej…sm11

thonyk
    Člen

ahoj vsichni.

ten line up je tak schvalne abyste vydrzeli az do rana! vodka redbull & vodka redbull & vodka redbull … po zkusenosti z minule kdy nekdo odesel uz po kyau & albert jsme to dali umyslne takhle. koukejte vydrzet i na rewalkers.. minule zklidili chvalu

tak vecer!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.