Úvod›Fóra›Trance Diskuse›14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)
Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 478)
No mne akce taky velmi prekvapila byl jsem v retru naposled loni v srpnu a ten klub se velmi zlepsil a DJ parada uplna muzik taky skvela a i bylo dost mista na parketu takze minusi nejsou defakto zadne pac i cena napoju mne mile prekvapila.Urcite prijedu i na dalsi mind
Uplne luxusna akcia, prekonalo to vsetky moje ocakavania. Kedy bude dalsia party v podobnom duchu? sm3
Rewalkers hrali asi najlepsie, len skoda, ze boli posledni, takze sily nestacili a ostalo mi iba pocuvanie s obcasnym vybehnutim na parket ked isiel nejaky dobry track (dostal ma King of my castle sm5 )
Pravdu díš, od rewalkers jsem poprvé slyšel Thrill jinde než na domácích bedničkách a byl to zážitek sm4 I když Bon Finix na druhé stage taky není k zahození…škoda, že už budu po manuelovi s tysem totálně vyšťavenej…sm11
ten line up je tak schvalne abyste vydrzeli az do rana! vodka redbull & vodka redbull & vodka redbull … po zkusenosti z minule kdy nekdo odesel uz po kyau & albert jsme to dali umyslne takhle. koukejte vydrzet i na rewalkers.. minule zklidili chvalu
tak vecer!!
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 478)