TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 478)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Freezer: né, to já si dělal srandu sm3. Dej to někomu, kdo si to zaslouží sm0sm2. Navíc já tam budu až asi kolem 11..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: no jestli máš zájem, tak klidně, napiš mi na mail kdyžtak, ale jak říkám, dorazím až kolem 22

Palda61
    Člen

Newman: poděkuju sm0

ááááá už jen den

Newman
    Člen

Paldo, zítra mi můžeš osobně poděkovat v Retru sm0 Jsem rád, že jsi spokojený, já na ně taky nedám dopustit sm2

Palda61
    Člen

komar: já dneska asi 3 hodiny hrál a vůbec nic sm3. Hlava ani uši nebolí sm4 🙂

komar
    Člen

Hmm OT continues:
    2palda: to „pevně“ by mě zajímalo, protože pevný většinou znamená, že mě z toho za hodinu bolí uši….

Palda61
    Člen

Hodím OTsm0

Newmane, tak jsem si dneska koupil HD 205ky a jsem nadšen… Krásnej zvuk za málo peněz a hlavně výborně a pěvně!!! sedí na hlavě sm5sm5

Newman
    Člen

Jasně, všichni se potkáme! sm0

Partygirl
    Člen

tak zejtra na parbe! sm4

Kamca_
    Člen

Tak já vyhrála ve dvou soutěžích sm15 takže mám jeden volnej vstup. A ještě mám jeden lístek navíc, ale ten prodám, takže kdyby měl někdo zájem o jeden z nich nebo rovnou o oba, ať se mi ozve na mail:
    KamcaFromHK@centrum.cz

komar
    Člen

Já jsem tak nějak čekal, že třeba vyhraju lístek a ono nic….takže též ještě nemám, koukám že freezer byl tím šťastlivcem…sm11

Palda61
    Člen

Freezer: já sm3

sm15sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

malinko offtopíček: je tu někdo z těch starých trance.cz pardálů a pardálek, kdo třeba ještě nemá lístek a jede na Mind? ozvěte se mi, jednoho z vás můžu pozvat sm4

akorát teda já tam přijedu až někdy kolem 22, možná ještě o malinko dýl, takže bysme se museli nějak sejít před cvhodem kolem té 22…

deivis
    Člen

Autor: Johnvas (IP zapsáno) – nebudem nakousávat. Ale myslím si že jen tak to nebude 🙂

mountainer
    Člen

ano ano „uslíšíme“ toho hodně sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.