TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 478)
  • Autor
    Johnvas
    Člen

S Line upem jsem spokojen, i když jsem ho tak nečekal sm3
    A na Kometu to nemá smysl sm11 když už, tak až na jejich poslední zápas této sezóny v sobotu sm0
    Ale né, rozhodně zajímavé matche, z MB prý chystáme 2 autobusy + nějaká auta…a už přestanu OTčkovat sm4

Sickboy
    Člen

Já jsem nerequestoval, jen jsem Seanovi v rámci našebo briefingu před interview napsal, že je to nejlepší věc a on mi odpověděl, že ji pro mě zahraje. Asi se budu červenat.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj všechny tyhle tracky budou tak na 99%, hrajou je ve všech setech a abysme si to ještě pojistili tak jsme si je i vyrequestovali s mountainerem a teď koukám, že asi requestoval i Sickoboy sm4

Sickboy
    Člen

Bezva. A já zase už vím, že od Seana na 100% uslyšíme Fly Away. sm5 Heč, heč!

milan
    Člen

Tož já čekám, že zítra na 99% uslíšíme Paul Miller and Manuel le saux – Entrance a na 80% Talla 2xlc vs Sean Tyas – Heart to heartsm5

Showman
    Člen

no, lidi, tak bohužel taky nedorazimsm9

S těma nemocema se to nějak rozlezlo a můj kolega má zápal plic, tzn. že musím dělat minimálně týden za něj. Fakže supr, od rána do večera v prácism13sm19

No doufam teda, že dorazim na nějakou jinou pařbusm3

2 Katty: To je vážně pech, co?sm12 Ať je ti brzy zase lípsm4

ojoj, Šón tak pozdě… no to zas padne peněz za redbully… sm2

zubik
    Člen

tak cekal jsem tedy ze tyas zahraje pred le sauxem. sakra. to je nejak pozde sm19

2 Star Guitar & Milan:

taky me to moc mrzi, opravdu jsem se na vas tesila az zase spolecne zaparimesm19
    a jit tam jen posedet…no bylo by to lepsi nez nic ale nemuzu ani polykat jak me boli v krku a ten zakoureny prostorsm13

deivis
    Člen

Autor: vyrys (IP zapsáno) – ano veř tomu že Komete pomuzes 100* lepe než tady tomuto.. 🙂
    hehe.. byl to můj cíl 🙂

Stoupa
    Účastník

Eeech, to než dorazim domů a pudu spát budu 24 hodin na nohou… to se chci vidět…

vyrys
    Člen

bando, stvete me! ja nemuzu prijet, fakt bych hodne rad prijel, princip neprincip. bohuzel si me deivis pojistil a zajistil me lupeny na Kometusm0 a hlavne v sobotu mam turnaj v nohecu…

milan
    Člen

Ale jo, mě to takhle vyhovujesm0

mountainer
    Člen

supeeer, tohle je pro mě nejlepší čas sm0 okolo půlnoci mívám spací krize a na set Tyase budu zase v plný formě sm3

milo
    Člen

ve 3 domu, vycurat a spat .. no jo sm13

je to patek, do dalsiho pracovniho dne je dost casu na zotaveni sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.