TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 478)
  • Autor
    Binary
    Člen

pesokun napsal(a):
    ——————————————————-
    > Hlavní jsou emoce, lidičky. Za těma tam jdu.

To je od srdíčka.

Palda61
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > 2 pesokun: Zkoušel jsi Pojišťovnu štěstí?

sm15sm15sm15sm15sm15sm15

pesokun
    Člen

2 SHP: nezkoušel. užívej pohodičky a klídku. ja si zajdu pro emoce do retra.

Stoupa
    Účastník

2 SHP: neměkni, spíš eště přitvrď sm4

SHP
    Člen

2 pesokun: Zkoušel jsi Pojišťovnu štěstí?

pesokun
    Člen

Hlavní jsou emoce, lidičky. Za těma tam jdu.

SHP
    Člen

No vznikne to tak, že se více lidem nelíbí a už to jede…. já proti Durandovi nikdy neprskal

Jinak Sean Tyas je (držte se) velkej sympaˇˇták a docela hezkej chlap, jen s tim hranim to bohužel stojí za prd no…..

Sakra, já nějak měknu…..sm7

Stoupa
    Účastník

Jak bylo kdysi v módě nesnášet Duranda, teď se nesnáší Tyas co? sm15 Nevim proč, mně nijak nevadí…

dance-girl
    Člen

Neřešte to sm15
    Na Sauxe bych šla, ani ten Tyas by mi nevadil, ale jsou důležitější věci, kterejm dávám přednost sm4
    věřim, že to bude vyvedená akce, ale nebude mě mrzet, když tam nebudu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sorry za prudu, ale nemůžu nikde najít časový line up k akci. Všude se píše, kdo tam vystoupí, ale nějaké přesné časy ?

dejvis: no mně šlo primárně o nedostatek času, teď fakt šílím a akcí je příliš a ne každá je pro mě echt důležitá, takže mám-li si vybrat, tak si vybírám bez ohledu na to, čí akce to je a jestli si to někdo bude brát osobně či ne…
    btw. Anča napsala že „nemůže“ na Tyase z principu, je to sice slovíčkaření, ale kdyby napsala „nechci“, tak to vyzní trošku líp, jako od samostatně smýšlející osoby, takže pokud píše „nemůžu“ tak to vyzní úplně jinak a ten princip jako takový už si lehce domyslím sm3

peace

deivis
    Člen

Autor: Star_Guitar (IP zapsáno) – jasne ja vim.. ja to jen nadhodil.. treba je ten princip jinej nez si myslite..
    Ja treba take z principu nejedu a patterson se me libil a libi se me i Tyas a penize bych na to take nasel.

K1aptcha
    Člen

dance-girl: tak pojď na Sauxe sm16 když už ne na Tyase sm2

dejvis: my jsme nebyli u telky, měli jsme svoje plány mimo domov… a kromě toho nebyly peníze, já ráno učím, pak makám na diplomce, na kterou už mám jenom měsíc, takže si to odpusť, navíc já si tady na žádné principy nehraju sm6

deivis
    Člen

Autor: Star_Guitar (IP zapsáno) – teď musím trošku teda orodovat..
    Dance Girl byla na E-MOTION a vy take u telky 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.