TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.6.2008 Language Of Trance se Stoneface & Terminal

• Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)
  • Autor

tak nic.. jsem nejaký přešlý unavou a než abych za 200 spal ve vertigu si radeji ulehnu do své postele free

Cloxx
    Člen

Budu tam!:)

Vojtass
    Člen

Mohl mi alespoň nějak poslat jeho vesmírný telefon, ale stejně bych ho nezastoupil. sm18 Souča je takový novodobý Jan Saudek. sm15 Má to prostě v ruce…sm4

mountainer
    Člen

Souča to je chuligán, kdo bude dělat tragédfotky? sm15

Vojtass
    Člen

Tak já dnes po dlouhé době také vyrážím do víru velkoměstasm5. Těším se jak malý kluk. Bohužel teda bez Souči, který se přežral a leží někde u Rychnova nad Kněžnou na gauči.sm2

lol sm15

Eva
    Člen

majklhauske: ty klidně přijď, tobě držím zvláštní místo v lůžkovém voze 🙂

milan
    Člen

Eva – Tak taky díky za držení lístku…Budu tam mezi 21:00 a 22:00 hodinou.

mno když vidím že tam bude plno tak asi nic.. chtel jsem zajít na pokec ale zabirat místo někomu kdo si chce užít hudbu nebudu.. 😉

Partygirl
    Člen

Eva: ok,moc moc dekuju pridu na 100%,protoze pritel uz lsitek ma a rozhodne nechci bejt doma sama akorat sem zapomnela zakoupit v tydnu listek jinak se moc tesim tak ja se tam ohlasim u vhcodu az dorazim uz teda cestou nic shanet nebuju dekuju moc si hodna

Eva
    Člen

Binary: za 60 tuším?

Binary
    Člen

Eva: tak super. sm2 snad nebude panák za 100 kč. sm0

Eva
    Člen

Binary – máme a máme ho dost … to co je na netu je jen takový „výběr“ z toho nejlepšího … (kecám, jesem líná to nechávat předělat, protože už brzo budou nový stránky a tam to bude komplet a aktualizovatelné… ten flash co máme teď se nedá přímo přepisovat a donutit správce našeho webu aby s tím něco udělal je nad lidský, nebo teda spíš moje síly :-)))

Partygirl – jo, v Ticketpro ještě jsou, ale nevím v kolik zavírají. Doufám, že brzo. 🙂
    Jinak to místo ti budem držet celej večer, takže se někde nepřizabij a spěchej pomalu. E

Partygirl
    Člen

Eva: ok,dekuju moc.u vchodu se ohlasim jako Partygirl z Pribrami 🙂 Ale nevim jestli stihnu prijit nejak vcas.. Koukam,ze snad v Ticketpru je jesta maji?

Binary
    Člen

Eva: koukal jsem na vaše menu a nemáte absinth sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.