Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 82)
Koloušek – klimatizaci máme, ale i když byla přes léto posílená, tak se stále „dolaďuje“ a stále to není tak perfektní, jak bych si představovala… právě proto to tam rozhodně nechci přeplnit. Ono je sice fajn vydělat „rychlou kačku“, ale na úkor pohodlí lidí by mi to přišlo trapný… Takže neboj, bude to ok. E
Eva – Jedno místo mi please držte. Já to mám daleko, tak ať až z olomoucka nejedu zpátky kvůli přeplněné kapacitěsm16… btw předprodej už dnes asi není že?že bych si to sehnal ještě někde po cestě. jinak od kolika se prodávají lístky na místě?
Já bych tady chtěla všechny poprosit, kdo se sem chystají a ještě nemají lístek, aby se pokusili přijít nějak brzo… už je to v zásadě skoro vyprodané, zbývá tak max 20 lístků, takže hned jak naplníme kapacitu, tak už nebudeme moci pouštět dovnitř (resp. jen systémem „jeden ven, druhej dovnitř“)
Díky. E