TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 15.05.09, Liberec – Pulzar – B&J, S.Wittekind,Clodagh etc….

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 61)
  • Autor
    BoRo
    Člen

Ja tomu Svenovi pred 2 lety spadl pult nebo gramofon ci cosm15,na TimeWarpu snad,to byla prdel.
    to se mi libilo pred par lety

Spis co tam delaji Blank a Jones.
    Clodagh je dobra,funky-latino-house-buhvico-technosm11

SHP
    Člen

Lukin_: No právě, že v tom rozdíl je.

takže liebing podle tebe hrál schranz jo ? sm14

Anonymní uživatel
    Host

HT/Schranz jaky je v tom dnes rozdíl možná tak v názvu 😀

SHP
    Člen

Jo a Simon Bassline už jsem slyšel tuším na Electro Beats nebo jak se ta party jemnovala.

SHP
    Člen

Nehraje Wittekunda spíš hardtechno, než schranz?

pokoko
    Člen

No swen je proste schranzzz…No aspon vim že nepujdu na narozky fabru ale dam si pořadnou hudbu:)

K1aptcha
    Člen

btw. kdyžtak jsem hoďte prosím nějaký odkaz na nějakej Svenův (dobrej) setík, ať vím vo co go sm2 pokud i s tracklistem, tak tím líp,

jinak ten Simon Bassline Smith mi přijde stylově podobnej něčemu jako Pendulum, jen z těch (dvou) setů co jsem od něj tahal, mi přišlo, že nějak neumí míchat, prostě klidně dal pauzu a hodil pak další track… nevím no

Anonymní uživatel
    Host

15.5. jsou narozeniny Fabricu 🙂

ics
    Člen

Sven me nejvic nasr*l na technomasters se Showtekama , sem se tesil jak me po Space Djs dorazi a on si neprijede 🙁 i kdyz Jamal Djs se toho konce zhostili dobre, ale Sven je Sven sm2

pokoko
    Člen

Na Swena zajdu bombyyyy:)…..Doufam že pojede i tracidek at vidi jaky ten schranz je super co Miloooš?:)

prochi
    Člen

jasně,ta party nezní špatně,ale dát wittekinda na stejnou stage jako Blank and Jones mi přijde jako naprosta blbost….

K1aptcha
    Člen

v Liberci prostě není základna fanoušků jakýhokoliv EDM žánru, aby to vydalo na samostatnou halovku v jednom stylu, proto to takhle pořadatelé kombinují, vlastně docela podobné je to na každoročním prosincovém Aquaphonicu… a aspoň pujde udělat lepší časovej line-up než na Transmission 5 sm2
    trance samotnej tady nemá moc úspěch, viz (v odhadech) Michael C v 2005 – 10 lidí (sm15), Quintin, Zelden, Sadler v 2005 – 70 lidí, Laydee Jane s Quintinem v 2006 – 100 lidí, Matamar s Tadeasem 2007 – 50 lidí… jako teda v klubech no… ale na Buriana plná diskotéka sm15
    ja káždopádně jdu, 3 km od baráku, no neberte to, aspoň poznám i styly, které jsem ještě neslyšel na akci (jakože hlavně ten dramík) sm3

Sq4Raa
    Člen

[quote prochi]řekněte mi co tihle mají společného???[/quote]

Jsou to Němci.

iamek
    Člen

Ze hrajou EDM ? 😛 … Nahodou to nevypada nejhur. Hodne zanru. Kazdy si prijde na svoje 🙂 …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 61)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.