TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 15 YEARS KYAU & ALBERT (Michael C, Marthy, LeeMac) – 23.12.2011 – Musicland Imperium Louny

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kamo98 a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Moje videa za akce, sice později ale přece 🙂

Anonymní uživatel
    Host

jinak jeste diky za ochutu, kluci mi privezli desky a tricka 🙂 fakt ochota na urovni, diky 🙂

Anonymní uživatel
    Host

at jsem to cekal, tak urcite, asi nejlepsi jejich vystoupeni, sice nebylo nejak narvano, ale to je diky tomu, ze bylo takovy datum, ale lidi bylo dost, o to moc nejde, protoze vcera jsem se utvrdil, ze i u nas muzeme mit dobrou akci a super atmosferu, chci podekovat Imperku, vedeni a Michael C 🙂 diky nemu ten vecer mohl probehnout, jeste ted jsem opilej 🙂 jediny velky minus klubu, ten zvuk je silenej!! fakt do slova katastrofa, s tim by meli neco udelat, jinak fakt paradni vecer!!! jinak zdravim asi 15 lidi z Teplic 😀 vid Radku

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak včera luxus party, kluci zahráli výborně a byla super atmoška 🙂 Videa brzy 🙂

LenaaaF
    Člen

Poslední letošní párty, už se těšíme 🙂

Anonymní uživatel
    Host

dohraji kluci z Euphonicu a hned jedu domu, abych neprochrapal vanoce 🙂 tak dneska vecer 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

21:30 – 23:00 – LeeMac (Special B-Day Set)
    23:00 – 01:00 – Michael C
    01:00 – 03:00 – KYAU & ALBERT
    03:00 – End – Marthy

Anonymní uživatel
    Host

Nápad s Tomášem Goldem je parádní, každopádně na K&A se těšim. Navíc co jsem teď čekoval jak hrajou, tak se těšim ještě víc :)))

mareno
    Člen

styk pohlavson +1

Mareno: Ty jsi vůl. sm0

mareno
    Člen

Nikomu neberu Kayu & Alberta a kdo se chystá, tak přeju dobrou párty. A věřím, že bude natřískáno.
    Já už jsem proti nim asi trochu zaujatej sm13 ale chápu, že to jsou pěkný klucíí sm15

LenaaaF:

Teď je otázka, proč na 1.akci K+A přišlo do Impéria 1.000 lidí – já jsem slyšel od kámoše z Loun,
    že tam masy lidí choděj víceméně furt.. sm3

Upřímně: Myslím si, že jedinej důvod, proč si promotér nebo majitel nebo kdo to pořádá, ukázal znovu na Kyau s Albertem
    je ten, že minule sklidili úspěch a on sází na jistotu, navíc dojedou autem a tudíž si tím sundá náklady..
    No a jelikož tamní komerční publikum týhle hudbě zase tolik neholduje, tak se spokojí už jen s tím,
    že jsou na plakátu dva zahraniční djs a už to je pro ně událost.. sm3
    Svým způsobem to chápu a i dá se říct, oceňuju, že si tohle troufne majitel diskotéky na menším městě,
    neumím si představit, že by něco podobnýho udělal majitel Lucerny v ČB nebo Total Inferna v Chrudimi,
    čili stejně oceňuju, že se někdo snaží přispět mimo velký město nějakým způsobem k taneční muzice..
    Jinak když jsi zmínil komunikaci s lidma, tak co já jsem zažil, tak je skoro každej v pohodě,
    někteří jako Armin pak doslova šťastný jak Venclovský sm0, no a jedinej kdo mě tak napadá, že ho to hraní moc neba,
    je Sebastien Leger, Eric Prydz, Deadmau5, Johan Gielen a Paul Oakenfold.

Btw, nemáš kontakt na někoho, kdo tam ty akce dělá? Pozvěte Thomase Golda, je to výbornej houseovej dj z DE,
    dojede z Berlína autem, ještě není tak drahej a lidem 100% sedne, pač zabrousí i do komerce a imho jeho remixy na Adele
    jsou vynikající.. Nepochybuju o tom, že by tam zaznamenal u lidí velkej úspěch.. sm3

LenaaaF
    Člen

styk: to je pravda, Louny nejsou velké město a pochybuju že by tam na tebou zmiňovaná jména někdo přišel.
    Ale co vím tak na první akci s K&A v Lounech bylo přes 1000lidí a to je na takové město super.
    Navíc to co já oceňuju je že K&A jsou takoví bezprostřední, komunikují s lidmi a je lepší když tu jsou častěji takoví interpreti než nějakcí bručouni čumějící do neznáma 🙂

D4ve
    Člen

styk: 2x do roka? Kaufland s Albertem tu jsou uz tak minimalne po 6te sm0

Myslím, že Marenovi spíš přišlo úsměvný, jak „originální“ jméno bylo zase z kola štěstí vylosováno,
    protože Kyau & Albert spolu s Ronski Speed, Andy Moorem, Stoneface & Terminal a Artentem Divinim
    patří do takový ty český „Golden 5“, která tu bejvá většinou aspoň 2x do roka, a takovejm těm lidem,
    co jsou třeba zvědavý na nový jména, to přijde už poněkud úsměvný.. sm3
    I když chápu, že promotér tamního klubu si zase nedovolí přivézt někoho letadlem, pač by se mu to
    prodražilo a že na Marka Sherryho nebo Jordana Suckleyho by tam asi moc lidí nepřišlo.. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.