TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 17.4.09 na E-Motion vystoupí Bryan Kearney a Activa

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 183)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Mně se tam líbí Škvára…

Raduška
    Člen

Hm, tak já si to detailně prohlédla až teď. Zajímavý momentky se tam dají najít…

[quote-0 vyrys]no ty voe taky dobry!

[img]http://www.rave.cz/2009/fotky/04/e-motion-boyda/62.jpg[/img][/quote-0]

D4ve
    Člen

urorkinator je na tehle fotce dukazem, jaky tam bylo vedro sm15 a prochi nema oci sm14

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taky pěkná 😀

hele kdo ještě fotil? našel sem dvoje fotky na ravu, ale to neni vše ne?

vyrys
    Člen

no ty voe taky dobry!

[img]http://www.rave.cz/2009/fotky/04/e-motion-boyda/62.jpg[/img]

Raduška
    Člen

Ehm.. takže s odstupem času mi v hlavě opět nezůstalo nic, než jen příjemný pocity a dojem, že to byla mega kalba.

Jen maličkost, jak správně poznamenala jedna slečna… Ten Kearnej je ale pekelně šukézní!
    Já to nemohla napsat o víkendu, protože jsem byla u Hellmana a on měl v ledničce pršut. A určitě by se uražil a nedal mi kousnout. Takže se nejspíš urazí hnedle z kraje tejdne, to taky není od věci :o))))

Ligaya
    Člen

Hellman: Hustej fotokomix!!!

to all: Fotky budou, ale vydržte 🙂 A co bych řekla k akci? Perfektní, díky moc všem!!! Miluju vás!!! 🙂

Jissiette
    Člen

Já dycky týden špekuluju, jakej napíšu elaborát, a nakonec se na to většinou vyprdnu, tož tentokrát néé: děkuji velice Newmanovi a Prochimu za povedený warm up, těmtéž a Guitárce za úžasný průběh a Klapčovi a Sickboyovi tušim, že jsme se seznámili, Activovi za to, že je bůh a že i když jsem se na něho strašně moc těšila, tak nezklamal (někteří tady vědí, jak to s tím mým těšením je) a Kearneymu za to, jak se potil a co tam do nás všecko sázel. U nás na véchodní Moravě (aspoň mi to tak připadá) se většina lidí dělí na dvě skupiny: ti, kteří poslouchají trance, a ti, kteří ne. Ti první znají akorát Tiesta a ti druzí taky, a proto musí poslouchat něco víc kůl. Takže každá taková akce, kde se sejde neuvěřitelná parta lidí, kteří všichni jednotně milují tuhle hudbu bez předsudků, a taky si ji podle toho užívají, je pro mě obrovskej svátek, díky za něj.

Sickboy
    Člen

sm15sm15sm15 Ony vůbec všechny fotky z pátku jsou asi už nedostižný.

Sq4Raa
    Člen

Kytárka: Tuším, že padla slova ,, miluju tě“ sm2

Kamarád všechny pozdravuje, akci si prý geniálně užil!
    Já napíšu dojmy později.

[quote deivis]B v tom videu od 2Sexy to je Kapcha jak tam lítá...???? 😀 :D[/quote]

ano, to černé velké letící je pravděpodobně Mr. Anthem… ehm, pardon, Klapča sm2

deivis
    Člen

B v tom videu od 2Sexy to je Kapcha jak tam lítá…???? 😀 😀

to nééé sm15

Škvára s kámošem rulla! aneb „já bych ti chtěl konečně něco říct….“

hoky
    Člen

sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

máme tady první party fotokomix!

[img]http://img150.imageshack.us/img150/515/emotion.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.