TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 17.4.09 na E-Motion vystoupí Bryan Kearney a Activa

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 183)
  • Autor
    hoky
    Člen

deivis: ok budu na to čekatsm4

vyrys
    Člen

jeste jedna vec: Majklhauske zahral naprosto mazacky pohodovej set, presne takle si predstavuju zacatek party!

deivis
    Člen

[quote hoky]Ano zůstane u mě v archívu, jako Callaghan, Lange, Sophie Sugar a další..[/quote]
    takovej archiv bych chtěl mít domasm3[/quote]

Za 10let to dám ven, až budou šeci v důchodu!

hoky
    Člen

Ano zůstane u mě v archívu, jako Callaghan, Lange, Sophie Sugar a další..[/quote]

takovej archiv bych chtěl mít domasm3

2Sexy
    Člen

sneck05: Nokia N95 8GB

Projekci ani cryogenic mít nemusim. Na party jdu hlavně kvůli muzice, na obrázky se můžu koukat doma ve winampu a ani cryogenic mě nazchrání od toho, abych po propařený noci nebyl totálně splavenej. Tudíž taky bych ty peníze investoval spíše do DJs sm3

deivis
    Člen

[quote majklhauske]newman ne spíše ale určitě..;)
    to by snad byl první z producentů co pustil set se svými novými věcmi;)[/quote]

Ano zůstane u mě v archívu, jako Callaghan, Lange, Sophie Sugar a další..

sneck05
    Člen

[quote 2Sexy]Ja se podelim jenom s jednim videem, a to konkretne se Suburban Train v podani Kearneyho :). Tentokrat nebyl vubec cas neco natacet sm3

[/quote]

super video cim si ho pls natacel??…sm5

newman ne spíše ale určitě..;)

to by snad byl první z producentů co pustil set se svými novými věcmi;)

Newman
    Člen

vyrys: tak to nejspíš nezveřejní… To by vysvětlovalo, proč jsem některé tracky vůbec nepoznal a přesto byly Activní sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hlavně ať je kearňák sm0

vyrys
    Člen

jinak jsem vlastne zapomnel napsat jeste jeden postreh. Activa na nas testoval tracky z jeho alba, ktery vyjde koncem roku a byl nadseny z vasich reakci. jen teda nevim nevim, jestli diky temto testum povoli set zverejnit.

vyrys
    Člen

[quote Newman][quote urorkinator]kdyby se někdo poznal na fotce a nebylo tam jeho jméno, nebo jsem se spletl, ať mi dá vědět :-)[/quote]

Girl na fotkách s Vyrysem je paní Vyrysová sm2[/quote]

pravda, pravda!

Newman
    Člen

[quote urorkinator]kdyby se někdo poznal na fotce a nebylo tam jeho jméno, nebo jsem se spletl, ať mi dá vědět :-)[/quote]

Girl na fotkách s Vyrysem je paní Vyrysová sm2

deivis
    Člen

Ty peníze dám raději do DJs, než do Cryogenicu. Navíc na Flédě nebylo teplo zas tak výrazné jak v minulosti. To že byl Bryan sppocený může značit i něco jiného. Třeba to že se podíváte na jeho fota a na všech je spocený jak prase a to jsou i open airy v noci , kde je předpokládám teplota na 30 stupnu není..
    Btw na Djs byli namířené dva velké větráky a byli puštěné..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.