Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 17.4.09 na E-Motion vystoupí Bryan Kearney a Activa
- Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
čolda a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 4. 2009 v 22:22 #124102
pupi
ČlenTak člověk si zajede podívat se na Activu a nakonec z něj má nejmíň :oD
Když jsme po pizze a mléku přišli, hrála Nifra. Ta moc nezaujala a tak se šlo projít. Nejdřív mě dostala druhá bar stage, kde se DJe ještě doprovázeli další frajeři na saxofon a housle. To bylo hodně supr :o) Všichni tři zaslouží pochvalu :o)
Dalším překvapením pro mě byla třetí stage, kde jsem přišel akorát včas na Oersted + MC J. Trax. Fakt bych před akcí nečekal, že tady strávím čas než začne Activa + ještě něco navíc, díky tomu, že zpěvačka si své vystoupení poněkud prodlužovala :o) Fakt tohle se mi strašně moc líbilo….. asi i víc než samotný Activa.
Toho jsem slyšel až tak někdy po půl a přišlo, co jsem čekal…. prostě pohodovka.
No a pak Kearney…… wau! To byla paráda.. Celý set mě bavil a pokud bych chtěl oponovat Aničce, tak bych řekl, že tohle vystoupení bylo dalekoooooo lepší než Pattersonovo ;o) následná b2b a poděkování mě jen utvrdilo v tom, že jsem nakonec byl rád za další dlouhou cestu do Brna :o)18. 4. 2009 v 22:21 #124101Newman
ČlenTo jsme se zase všichni jednou vyřádili, co? sm2 Atmosféra u setů headlinerů byla jedním slovem úžasná, vypotil jsem tak dvě kila sm0 Rád jsem vás zase všechny viděl, těším se na příští díl!
btw opravdu bych nečekal, že zrovna od Kearneyho uslyšíme ty klasiky zmiňované Klapčou, to bylo krásné překvápko sm5
18. 4. 2009 v 22:06 #124100Czech smejd
ČlenJedním slovem luxus. Před samotnou akcí jsme se s kamarády ještě jukli na Špilas a následně dali kulábr a dobře rozpoloženi dorazili po desáté do klubu.
Ze Štěpána jsem toho moc neslyšel, Nifra mile překvapila. Activa – jak jsem předpokládal, mazec set, splnilo očekávání na 100%. No a Bryan ? To je blázen sm15 … Sekal to tam hlava nehlava, takovej setík jsem neslyšel ani nepamatuju a maximálně jsem si ho užil (i když ne až do konce).Výbornej díl E-motion !!!!
18. 4. 2009 v 21:53 #124097dance-girl
ČlenSuper akce, o tom žádná. Activa dobrej, Bryan borec, lidi z trance.cz skvělí sm3
Stejně mi ovšem přijde, že Patterson zůstal stále nepřekonán a nemůžu se zbavit dojmu, že tentokrát tomu něco (málo) chybělo….18. 4. 2009 v 17:52 #124067Anonymní uživatel
HostAle jak říkám, E-motion na jedničku! sm5
18. 4. 2009 v 17:50 #124066Housik
ČlenNaprosto souhlasím se vším, zejména pozitivním, co napsali o akci ostatní. Díky za zážitek a zdravím ostatní, co jsem na akci potkal a poznal. Brzo nashle zas někde! 😉
Kdo budete vědět název tracku, doplňte prosím do komentáře pod video, díky
18. 4. 2009 v 17:50 #124065Anonymní uživatel
HostTak hlavně není projekce jako projekce.
Třeba projekce od lidí z výtvarných škol dokážou mít svoje vysoké kvality (prostě jsem si na VJing zvykl právě u těch undergroundovějších akcí).18. 4. 2009 v 17:15 #1240602Sexy
ČlenTak to byl jednim slovem [b]MASAKR[/b]!
Na tyhle akci jsem byl poprvy a mam z toho obrovskej zazitek. Lituju, ze jsem nebyl na predchozich a pokud budou dalsi, tak urcite zase dorazim. Temer 5 hodinova cesta z Prahy do Brna sice moc nepotesila, ale snad se to nedeje kazdej patek sm3.
Po prichodu do klubu me hned zaujala barova house stage se saxofonem – vybornej napad, ten sound byl chytlavej..
Na mainstagi zrovna hrala Nifra – nevedel jsem, co od ni ocekavat, jestli nudnej progressive, nebo tech. Vysledek me sokoval!!! Se Schossowem v zádech nejdriv zahrala jeho nejlepsi track From My Heart, nasledne 2 Breakfasty, Dash Berlin a naprostej vrchol byl Kandiuv remix na On A Good Day! Tomu rikam warmup .. vlastne ne, tohle nebyl warmup, ale dávka poradne energie, ktera me hned na zacatku propotila skrz naskrz. Na to se nedalo neskakat.
Od Activy toho prilis moc neznam, pouze par remixu, ale jako DJ je vybornej .. skvele upliftove melodie, pri kterych se atmosfera dala doslova krajet, ke konci uz sice lehce stereotypni, ale ja si ho jeho set fakt uzil sm5.
Bryan Kearney je zabiják.. jako DJ vim, ze hraje tvrde, ale az takhle? To byla jizda… Na to se nedalo neparit. Takhle ma vypadat maximalne energickej set!!!! Ke konci jeste jak „hitovkaril“, tak z cloveka vysal posledni zbyvajici energii.. Nejlepsi atmosfera byla rozhodne u Exactly a Blueprintu.. to si asi ostatni museli rikat, co to tam vepredu skace za magora =).
Posledni DJ byl uz fakt jen na dojezd,vetsinu jsem uz jen prostál, ani poradne nevim co konkretne hral, snad neco od Rank1 a Automanual od Marca V…[b]KLADY:[/b]
> prostor a zvuk: klub pripominal takovou mensi halu, mel kvalitni zvuk, basy nastaveny tak, aby nerusily hlavni melodickou slozku, vsechno klapalo na jednicku, zadny vypadky nebo tak.
> ceny (asi nejlevnejsi klub, kde jsem byl, redbull za 60Kč tusim nikde jinde nemaj, bonaqua za 28, plzen za 40). Navic, vstup+cesta me vyslo jeste ke vsemu o 2kila levneji, nez kdybych sel na „mistra“ do SaSaZu…
> ohleduplni lide (po pravde, tohle byla nejlepsi party co se tyce urovne lidi – zadny zfetovany hovada, ktery bezmyslenkovite narazej do ostatnich, kazdej paril tak, aby neomezoval ostatni. Zadny polití, zadny popaleni od cigaret, vrazeni atd)
> zakaz koureni (viz. predchozi bod, lidi to na 95% dodrzovali a to se jen tak nevidi!!!)
> samozrejme amosfera a lidi z trance.cz, brnensky lid a my z ostatnich mest jsme vytvorili opravdu jedinecnou atmosferu, za kterou se nam headlineri odvdecili podekovanim a vetou, ze to byla jejich nejlepsi party „so far“ =)
> efekty: je videt, ze i bez laseru se da udelat kvalitni party. Ty trubice byly originalni, bejt jich tam 20 vedle sebe, tak to musi bejt fakt mazec sm3[b]ZÁPORY:[/b]
> vedro: clovek byl propocenej dost brutalne, ale kazdej mohl jit díky pásce ven na cerstvej vzduch. Myslim, ze i kdyby ten prostor byl klimatizovanej, tak se stejne zapoti jak blazen…
> brnenska integrovana doprava: rano jsme pocitali s tim, ze pred klubem bude nejaky taxi, co nas odveze na nadrazi, jelikoz jsme sli na posledni chvili. Bohuzel tam nebylo a „nastesti“ nam jela tramvaj. Mela oznaceni 1 a dle jizdniho radu na nadrazi jede. V prubehu cesty jsme slyseli hlaseni, ze „tramvaj jede pres zastavku XXX“, nijak nas to nevzrusovalo, jelikoz jsme prece v tramvaji cislo 1 a ta jede na hlavni nadrazi. Cesta nam prisla minimalne podezrela, tak jsme se radsi zeptali staryho pána, kterej nás moc nepotesil… Vystoupili jsme a cumime jak blazni: tramvaj mela najednou cislo 4 !!!! Nakonec jsme dorazili asi v 6:14 a v 6:15 se odjizdelp, takze jen tak tak. Tohle jestli mi nekdo vysvetli, proc tramvaj meni za jizdy svy ciselny oznaceni, tak mu podekuju… sm2[b]uffff[/b], secteno, podtrzeno, pro me rozhodne jedna z nejlepsich klubovek. Rad jsem vas vsechny, od hellmana, pred sickboye az po klaptchu se starguitar poznal : ). Uvidime se na dalsi povedeny party : ).
18. 4. 2009 v 16:38 #124053M1chl
ČlenTak byl sem na svý první e-motion a musim říct, že má očekávání byla dalece předčena. Po docela strastiplné cestě do Brna, sem dorazil do klubu když zrovna hrála Nifra. Tuhle slečnu sem ještě nikdy neslyšel a musim říct, že se mi to hodně líbilo, From my hearth, On a Good Day, Man On the Run, pak ten Breakfast (nebyl to náhodou Remeber?) prostě dobrý.
Dále pak příšel mistr Activa, kterýho sem měl možnost slyšet poprvý, zahrál velice energickej set, ovšem pokud někdo náhodou nemá rád jeho sound, tak se musel při jeho setu asi dost nudit, protože přišlo mi, že většina jeho tracků měla stejnej základ, akorát se měnila melodie. Nicméně mě se to celkem dost líbilo, akorát trochu mě mrzí, že nezahrál svůj remix na Comics Strings. Nevadí…velmi dobrej set
Bryan Kearney, tohodle člověka znám pouze jako spoluautora hitu Exactly, ovšem už pouhých pár minut, kdy vystřídal Activu dal vědět, že se chystá něco výjmečnýho. Ten člověk hrál uplně úžasně. Podle mýho tvrdě, ovšem melodicky, což se dneska vůbec nenosí. Navíc jeho schopnosti DJ sou řek bych znamenitý, používání těch efektů bylo zcela vyjmečný a nevzpominám si, že by technika mixu byla u někoho takhle dobrá, myslím tim naživo. Velmi potěšil Platinum (Tech Mix), Blueprint, Exactly, Smack My Bitch Up. Prostě pro mě fakt masakr, opravdu sem takhle dobrej set nečekal.
Jinak co se týče klubu, tak sem naprosto spokojen. Zvuk byl skvělej, přislo mi to trochu tak jak to zní v hale. Lidi byly vyjmečně slušný a zákaz kouření se až na výjmky dodržoval a navíc co mě fakt překvapilo, bylo minimum vožralejch/nafetlejch lidí k ránu , to se jako opravdu nevidí. No a to, že tam bylo horko, to nevadí aspoň sem si vyškvařil nějaký ty sádlo. Celá akce byla rozhodně skvělá a docela mě mrzí, že sem nedorazil už dřív.
Takže se tešim na další vydání a pěknej den přeju : )
18. 4. 2009 v 16:06 #124050prochi
ČlenDěcka,to bylo něco fenomenálního…..Activa for the President…..Neskutečný set,jak klapča říkal,ten kopák masakr….žádné sálodlouhé breakdowny,skoro absence vokálů….jen čistá energie…..Věděl jsem,že to bude bomba,ale předčilo to má veškerá očekávání…..Bryan to řezal neskutečne,místy na můj vkus až moc…….ale taky parádní setík…Jinak Saxík a housle na bar stage rulezz…..
Jinak díky všem lidem tady za tu nezapomenutelnou atmosféru…..člověku se ani nechce ted letet zpatky do UK,budete mi všichni chybět sm19
Velké dík patří i pořadatelům,kteří i v těžkých dobách zas dokázali pozvednout party o stupínek výš…..
Prostě krása.pravé E-moce….úžasná hudba,skvělí přátelé,nádherná atmosféra…..parties v UK mají možná hvězdnější jména,ale tohle je prostě místní unikát a i důvod,proč si djs odnáší odtud vždy skvělé zážitky….
18. 4. 2009 v 15:07 #124043hoky
Členno co říct byla to paráda jak Bryan tak Rob zahráli přesně tak jaxem čekal a chtěl:-) víc nemá cenu rozepisovat kdo byl tak ví
jinak díky všem co jsem potkal za spolupařbu, těším se brzy na viděnou
18. 4. 2009 v 15:04 #124042nexxie
Člensm8 .. zrovna sem delal tvuj tracklist Niky 🙂 My dekujem tobe za uzasnej set
18. 4. 2009 v 15:04 #124041Felipe
Člen[b]Das warn phänomenal!!![/b]
Jako fakt bomba akce, jedna z nejlepsich Emoci.
A fakt hodne lidi.
I kdyz nejlepsi byl nas warm-up u jedny dlouholety djky, kde sme v zaveru do midi kontroleru zapli technics a mixovali techno trance se smoulima pribehama od Supraphonu 😛18. 4. 2009 v 15:00 #124039nika
ČlenDiky vsetkym co boli na parkete!
Pripajam moj tl :
1. Cassadra Fox – Touch me (Myon and Shane 54 remix)
2. Sander Van Dien – Aurora
3. BEN vs M6 – Interplay (Element One remix)
4. Galen Behr vs Leon Bolier – Wet dream
5. Dj Eco – Borealis (Element one remix)
6. Marcus Schossow – From my heart
7. Jochen Miller – Face Value (original mix)
8. Breakfast – Take me back
9. Dash Berlin, Jaren – Man on the run (original vocal mix)
10.Rafael Frost – Red (original mix)
11.Breakfast – Remember
12.Paul Trainer – Size the day
13.DT8 project – Destination (Above and Beyond remix)
14.Oceanlab – On a good day (Daniel Kandi remix)18. 4. 2009 v 14:52 #124038majklhauske
Členklaptcha : máte jezdit vlakem je sice dražší ale vesměs dojíždí včas 🙂 jinak kdo nestihl jak jsme řikal lidem na akci o nic moc jste nepřišli co jsem tak poslouchal vedlejší stages po celý večer tak jsme byl asi nejpomalejším djjem 🙂 sice ty 4 lidi co tam byli si to pochvalovali ale proti tem rubárnám co behem večera zneli jsem byl takovejch chiloutek sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.