TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 17.4. WWS with Marcus Schossow

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 50)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

Sakra, ale to už by bylo podruhé co akce s tímto názvem a s Marcusem nebude …

Creams
    Člen

CO jsem se doslechl tak ta akce se konat nebude…. bylo to podmíněno tím, že insomnie bude po rekonstrukci a to se bohužel nekoná takže bych to viděl i jako záhubou akce.

Lukin_
    Člen

to samé bych mohl říct já o Schossowi sm4

ceero
    Účastník

Kearney ? To je nenormalny traged sm2

Lukin_
    Člen

Kearney rula! Schossow sux sm2

GiGiDAGia
    Člen

Sakra proč ?! Vlastně je to rok potom, co byl prvně v ČR (myslím :-D), takže asi pan Dyk u mě padá a jedu do Karviné 😀 😀

sompet
    Člen

tracidek: jo, tak to je dobrý haluz no, já pocházím z KA, ale už jsem čtvrtým rokem v praze na škole…a to není ostuda, že jsi v Inso. nebyl….já taky nikdy nebyl kalit v Orlovésm15, ale tam zas je ta klubová scéna o něčem jinémsm0…ale tak záleží hodně na tom, jak to pojmou…když udělají masivní reklamu do radií a letaky, tak lidí přijdou a bude po výplatě, tak by se to tam mohlo docela rozjet….jako já jsem Marcuse nikdy moc neposlouchal, ale co jsem si stáhnul jeho set z AH.FM countdown, tak jsem si říkal, že by se tady mohl objevit a rozhodně bych na něho zašel…uvidíme no

tracidek
    Člen

2 sompet: Já jsem v Insomnii nikdy nebyl,ale informace o ní pořád nějaké mám….aby taky ne,když pracuju v Karviné…a sám jsem zvědav kolik lidí přijde na Marcuse [img]http://img.libimseti.cz/s/!780!.gif[/img]…ale plno rozhodně nepočítám!!!

sompet
    Člen

Tracidek: nene, tehdy jsem tam nebyl, ale do toho klubu chodím tak 7-8 roků, tak se celkem zajímám, co tam je za akce, ale většinou jde o diskárny typu Baker, jak jsi psal výše, maximálně tam je občas Jerry nebo Orbith….taky bylo vtipné, jak tam měla být ta Maláčová a nikdo nedošel, tak si borka postala u baru a jela dom….je fakt, že tam to závisí na hodně věcech…nejvíc na tom, jestli je před nebo po výplatěsm15 a hlavně lidi vůbec neví, co je jaký DJ zač….jako troufnu si říct, že více lidí by přišlo na Helax party s nějakým p.čusem Mořkovským než na Corstena….

tracidek
    Člen

Co vím tak jsem založil jen na Re-warda ve Fabricu a Akessona v Krnově….na Re-wardovy jsem byl….a do Akessona vlezl Martin Roth,tak jsem dal přednost lepšímu….a pochybuju,že vleze do Schossowa ještě něco lepšího,když už v ten den jsou trance akce 3!!!!sm13

pokoko
    Člen

Miloooooooš ty vždycky jak založiš thread tak tam nejedešsm15 Každopáádně asi pojedu i když tam nikdo nebude a když už bude tak chujism15

tracidek
    Člen

2 sompet: dík,po roce vidím i nějaký fotoreport z té akce [img]http://img.libimseti.cz/s/!1303!.gif[/img]….tys tam tehdy byl??

sompet
    Člen

2 Tracidek: jojo, máš pravdu, bylo to 1.3. vuz http://www.insomnia-club.cz/galerie/01.03.2008–leonid-rudenko.php

tracidek
    Člen

2 majklhauske: No ono se o tom nikde skoro nepsalo,dozvěděl jsem se to úplnou náhodou,že u nás v Orlové vysel jeden flyer,na tu akci…lákalo mě to i jít,ale myslím že jsem zrovna musel do práce nebo jsem neměl peníze,či tak něco…bylo to myslím začátkem března jestli se nepletu

sompet
    Člen

Ty vole, tak u nás v Karviné taková akce?? To mě pojeb…ale s tím máte pravdu, Karviná je v tomhle a i ve všem jiném díra a klubová scéna tam není vůbec. Ten klub asi před třemi měsíce přebral nový majitel a že to prý chce rozjet ve velkém stylu, ale tohle jsem opravdu nečekal. Prozatím to tam pěkně zkomírá, protože se v KA taky před třemi měsíci otevřel nový klub x-max viz http://www.x-max-dance.eu/ ,který je nový moderní, vrazili do něho asi 10 mega, frčí tam klasické diskotéky a plní to z většiny jen lolitky a nic pořádného se v karviné celkově neděje. Jen dám stejně asi přednost PURE, ikdyž akce by to mohla být dobrá, prostory tam jsou výborné, jen to datum 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 50)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.