TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 489)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Jamie: se bojíš :oD

Jamie
    Člen

Neboj, me poznate.. zelenej bomber, sestrih nakratko (ale zadnej nacek :-!) foto sem vkladat neumim a stejne by se tady urco zvrhlo v tema – Ohodnot Jamieho, jak to tady sleduju :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jamie: nahoď foto, ať tě poznáme 😉

Jamie
    Člen

Palda: Tak fajn, budu mit transparent trance.cz :oD Payu znam z fotek, to bych mel zmaknout

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kde se vyhrává?

Lukin_
    Člen

Nemáš soutěžního ducha:oP Já už vyhral hodněkrát volné vstupy ale to CD bych bral

prochi
    Člen

proc vsichni vyhrávaj a já ne? 🙁

Palda61
    Člen

Jamie: ok 🙂 Tak před 6 na Florenci, kdyžtak volej mě nebo Hellmana:-D.. A nebo ostatní co jedou ve stejný čas :oD.. tj Paya, škvára, dance-girl a starf.. o více lidech nevím;-)

Jamie
    Člen

To Palda61 – hlasim se k vam na Florenci v 18:00 (i kdyz se zatim nezname) :´-)) jedu sam, snadnevadi

jj, je to jedno jak bude line-up poskládanej… myslim si, že takhle ideální (Štěpán rulezz, to co minule předvedl, to byl luxus)… a při troše štěstí bych mohl vyhrát zase volňáska, jako na minulou E-motion :oD

Winnie
    Člen

Ty jooo, já se těším jak malý děcko! 😛 Je mi jedno, jak je poskládanej line-up, to si myslím, že celkovou kvalitu E-MOTION nemůže ovlivnit .
    Jedu s bráchou už v 16 hodin a dom až v 7, abych mohla fotit, fotit, fotit. 🙂

Btw, o soutěži o celkem 4 volné vstupy a CD Enhanced Masters Compilation Launch party s podpisem Willa Hollanda víte?
    Čas pro soutěžení se krátí, jako se nám krátí čekání na E-MOTION samotnou! 😉 Tak šup, šup!

INSOUND.eu

deivis
    Člen

kloki: z vlakového nádraží tramvají (šalinou) číslo 1 směr Řečkovice a je to zastávka Hrnčířská.
    Fléda je hned naproti této zastávce.

kloki
    Člen

ahojky vsem,chci se zeptat brnaku,jak daleko je ta Fleda od vlakov.nadrazi,nebo jestli se to da jit pesky,pokud ne,co tam jede?Diky moc,roman

deivis
    Člen

cloxx – Stepan Bruck na minule E-MOTION před headlinerem party Adamem Whitem.

to jo převozník a tlumočník :oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.