TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 489)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

deivis: i když… tohle je spekulativní :oP od Foyla nikdo nářez nečekal, jakože spíš od Rotha, kterýžto v té době hrával/produkoval onen lehce harder-edged classic-style 😛
    a k tomu Štěpána jako víceméně upliftáře mezi nimi, to taky byla… „zajímavá“ volba
    ale nakonec se to všechno povedlo jak mělo! 🙂

deivis
    Člen

Btw pamatujete na Mika Foyla? Jak se tu mam dojem strhla diskuze proc hraje v cas jaky hraje? heh a Mike Foyle to zacal na akci mastit od podlahy.. Akce ma mit vyvoj. Ne pate pres devate.. .)

K1aptcha
    Člen

Clokx – a to už to takhle bylo i před rokem, Štěpán byl mezi Rothem a Foylem 🙂
    holt pečlivé prosazování dobrého rezidenta…

deivis
    Člen

Cloxx – zklamal nekdy casovy lineup,ktery jsem dal do kupy. Ver ze kazdej v tomto lineupu ma svoje opodstatneni.. Jinak Stepan se prosazuje sam. Ne nadarmo je rezident akce. Tady vubec nejde o kamaradstvi.. Na prvni me akci hral a jeste sme se ani neznali. Jinak jak koukam tak lidem to ani moc nevadi ze Stepan hraje v cas jaky hraje.. To asi pak svedci o jeho pozici na teto akci.. 🙂
    Ver tomu ze nezklame.. je to poskladane presne tak jak to ma byt ..

Cloxx
    Člen

ale tak mě je to celkem fuk – jen že je to hodně divný:oD ale tak je mi jasný, že dejvis dělá vše proto aby štepana prosadil tak to chapu no – i když mi tohle přišlo jen trošku přehnaný:-)

Cloxx
    Člen

milan: no tak o to nejde kdo je kdy lepší – klidně může třeba na transmission dj který bude hrát od osmi předvést lepší výkon a zahrát lepší set než hlavní hvězda, ale logicky kvůli tomu nepřehoděj časy žejo;-)

milan
    Člen

Cloxx – Aby nebyl štěpán lepší než headliner ne?:oD..ptže to co předved posledně….:oP

Cloxx
    Člen

no nevim – aby mel stepan lepsi cas nez hlavni headliner a prakticky nejlepsi cas vecera to je docela úlet…:oP

dukelak
    Člen

lineup poskládanej překvapivě,ale výborně :-Pnevim, v kolik vyjedu,ale na desátou bych měl bejt na místě + mý nohsledi :´-))

Woow, sice jsem čekal pořadí Stepan – Will – Simon, ale rozhodně mi tohle složení nevadí. Naopak B-] … Moje poslední akce v Brně, předtim než mě vyhoděj ze definitivně ze školy :_) … Těšim se na Vás na všechny 🙂

iamek
    Člen

DjDkD@ve : :oD:oD:oD:oD:oD

DjDkD@ve
    Člen

Uffffff………..

Na ten pokoj nas vsechny nepusti! :-!
    No, maximalne tak jednu holcinu bych mohl vzit :oD , ale to by nejdriv musela mit zajem……… 😐

iamek
    Člen

Ze bych nakonec jel?

Newman
    Člen

Ježiš, to nevydržím, proč nemá pracovní týden jen pondělí a pátky? :oD

Armin
    Člen

Wow, stepan od 0:30 – super! go Stepan goooo!

No bude to narocna jizda, jen se bojim, ze nestihnu (me) Alexe :-/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.