TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 489)
  • Autor
    hoky
    Člen

gizmo: jj už mi to psal že ta bude později

kloki
    Člen

milan-ahojky Milane,mohl bych se taky pridat,jsem z OLOMOUCE,roman

Gizmo
    Člen

hoky: ne e to mu vychazí kolem 19:15

Bajkale ty (*cenzurovano*) nemuzes vybrat nějakej rozumnější vlak ??? To mám zase čumět v pardubkách přes 1/2 hoďky a 2x přestupovat ???

deivis
    Člen

bajkal – nejlevnejsi to je proto že to máš zadarmo železničářu :oD

vyrys
    Člen

no proto!

bajkal
    Člen

nn za dve a pul:-) budu tam az v 7 zas tak draha rychla neni:-)

vyrys
    Člen

co? vlakem za hodinu a pul v Brne?:-O

hoky
    Člen

bajkal: tzn že budeš v brně zas kolem té 18cté???

bajkal
    Člen

Ja nevim jak Vy,ale ja jedu vlakem.Je to nejlepsi a nejlevnejsi spojeni.Dokonce to ma i jidelni vuz a cernyho kozla.Neni co resit pojedu asi v 16.33 cca z prahy:-)

deivis
    Člen

Autor: katterina123 (IP zapsáno) – na E-MOTION se to jeste nestalo ale treba na Elektre je to skoro bezna vec ze se muze stat ze bude vyprodano. Pokud chces mohu ti rezervovat dio 23:59 listek na vstupu, ale za vstupenku na miste. Dyztak me napis na meil: david.linhart@gmail.com

2dejvis:

myslis ze se tam v poho do klubu dostanu o pulnoci nebo se stava ze uz je vyprodano a maj lidicky smulu..priznavam ze vazne nevim..tohle bude moje premiera ve flede;-)

deivis
    Člen

Autor: DjDkD@ve (IP zapsáno) – je to kousek.. odpoledne ti sem hodim mapui jak se z hotelu dostat do klubu a pripadne zpet 🙂

Gizmo
    Člen

Lidé dobří pokud by jela větší skupina vlkem tak provedem propočet jestli bych nenaskočil na trase (asi kolín … ) netuchám jak by se mi to vyplatilo (do Prahy asi ne … to je samo o sobě 122 zpáteční). Autem mě předpokládám nikdo nepobere bo sem z ruky 🙁 kurna ja si snad budu muset pořídit in kartu 🙁

milan
    Člen

Dexx – A v kolik jedeš?Já jedu z Uničova a pak přestup v Olomouci, odkud to odjíždí 19:07 a v Brně to je krátce před devátou…Si myslím, že je to optimální čas.

Sq4Raa
    Člen

A já myslel, že jsi abstinent :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.