TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 489)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Já se s ní seznámím, když není silvestr :´-))

Jamie
    Člen

Hellman: Great, ale se slecnou vodkou nechci mit zadny docineni, s tou se seznamit nechci (leda ze by byla Finska ;-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jamie: kašli na zrádce, my s paldou a vodkou jedem normálka busem

Jamie
    Člen

Paya: my je kdo? Ja jen abych vedel koho na Florenci volat 😀

Paya
    Člen

jen abych uvedl věci na pravou míru, doufám, že se na nás nebudete zlobit ale … hehe, že jste se teď všichni lekli, že nejedem, co ;oDDD … ale přijali jsme lxsní nabídku od Foxe na dopravu autem od domu k domu, takže se omlouvám cestujícím busu SA 18:00, ale busem nejedeme – see ya přímo @ Fleda 😉 každopádně všem šťastnou cestu!

btw je možné, že cestou zpět budeme mít volné místo v autě, měl by kdyžtak někdo zájem? ;o)

lidicky tak uvidime se v patek vecer…uz se na vas vazne tesim. zitra rano uz vyrazim pracovne do Brna takze v patek…see y thereB-]

Jamie
    Člen

Tak to ja sem zas obrovsky zastance Without you, presne tak, bez toho ho od mixaku nenecham odejit!! Slibil jsem si, ze to chci slyset na party jeste jednou live (poprve Burian PVD 05), pokud mozno primo od Pattersona! Nostalgie na urcitou udalost, kazdopadne je zbytecny rikat, ze jeho produkce stoji na 1 tracku, Bulldozer, We’ll see atd. nesmi taky chybet …

dance-girl
    Člen

hellman: neolizuj si tak tu pusu :oD:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: to pak jo, já to pobral trochu jinak, sem se bál, že je z tebe intoš

edit: teda né, že bys teďka nebyl, ale tak víš jak 😛

Palda61
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Pro mě je to jen datum, klidně budu dělat to, co
    > dělám každej normální den.

Naprostej souhlas 😉

Sq4Raa
    Člen

Pro mě je to jen datum, klidně budu dělat to, co dělám každej normální den.

Palda61
    Člen

A snad by mohl zahrát Timeless na začátek 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: to bys jako chtěl na silvestra nafukovat balónky a dívat se na televizi???

mountainer
    Člen

hellman: no já taky 😀 pro mě Tyas Remix 9/10, Original 6/10 😉

Sq4Raa
    Člen

Rozhovor mi přijde ok. A pokud někdo 31.12. chápe jako příležitost opít se, je to jen jeho věc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.