TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 489)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

Vyrys: řekni mu, že by mohl udělat jednou výjimku a Without You nezahrát :oP a místo toho dát třeba Strip Search nebo něco v tom „psy“ stylu 🙂

Lukin_
    Člen

Půjde mezi lidi kalit? 😀

vyrys
    Člen

uff, wifi rulezzz, takze asponj na chvilu dneska…
    mam pro vas vzkaz od Simona:
    I will play F16, without you, Bulldozer, We’ll See – EVERYTHING!!!! ;o)

este nejaky dotazy?B-]

hoky
    Člen

taxem hodím link na simonuv rozhovor

http://www.rave.cz/clanek.php?id=10560

deivis
    Člen

Zahraje nam Simon Buldozer? 🙂

Simon Patterson – Bulldozer as played by Simon Patterson and Ferry Corsten Back 2 Back at Full On Ferry in the Ahoy in Rotterdam October 27th

.:veon:.
    Člen

2czech smejd: neobj, takych kolabujucich tam bude viac 😀 hlavne z hudby, bo ak tam bude aspon polovicne peklo, ako sa chysta…uff ach jaj 😀

deivis
    Člen

Již zitra rozhovor se Simonem a myslim že budeš překvapen. O svem hrani zde bude mluvit 🙂

to veon: no to si piš, že zakalim. ale zase ne kor, abych vydržel do Simona :oD … btw, menší provar tu je, sem si z domova nevzal jaksi pořádné boty, mám tu jen zimní buffy a horolezecký sandály… to budu muset ještě pořešit. a ještě se mě už asi 14 dní drží nemoc, tak doufám, že ji ze sebe do pátka dostanu… (to už je ale tradice – Paul, Transmission 4 i na minulý E-motion se o mě něco pokoušelo, takže kdyby tam někdo skolaboval, tak to budu nejspíš já. tzn. odsuňte mě ke straně a vůbec se nevzrušujte 😀 )

Člen

porozmyslam o ponuke, nakolko tu mam momentalne len jedny boty 😀 ty ale ak simon zahra buldozera alebo este lepsie we’ll see, budem v koncoch 😀 boty neboty, dostanu zabrat

deivis
    Člen

veon – objednavky prijimam pouze oproti prokazatelne proslapanym botam v 6h rano 🙂

Člen

haha v tom pripade ta poprosim potom v sobotu rano az na kolejni 😀 😀

prochi
    Člen

já soutěžím kde to jde,ale nevychází to 🙁

deivis
    Člen

veon – jasne ze si to pamatuji, ale predpokladam ze pozice v lineupu je jasne dana.. A i predpokladam ze vim zhruba co bduou hrat jak Will tak Simon.. A dle me to bude Will to poradne nakopne, Stepan rozstipe a Simon rozseka.. Budou vas vynaset na nositkach jak vas budou bolet nohy od tance 🙂

Člen

Czech smejd napsal(a):
    ——————————————————-
    > Woow, sice jsem čekal pořadí Stepan – Will –
    > Simon, ale rozhodně mi tohle složení nevadí.
    > Naopak B-] … Moje poslední akce v Brně, předtim
    > než mě vyhoděj ze definitivně ze školy :_) …
    > Těšim se na Vás na všechny 🙂

posledna akcia za „farby fitu“ to by si mal zapit 😉

btw kto sa tesi tak ako ja? 😀

ad line up: deivis vie co robi 😉 uvidime, ako sa to ujme a ja verim, ze dobre. len mi neda jedna vec. deivis, nezabi ma 😀 ale vies, ako si mi pred casom hovoril, ze dj by sa mal vediet prisposobit svojej pozicii v line upe? to len na margo niektory vyrokov, kt som cital na predchadzajucej strane.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hmm si mě prokouk 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.