TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 19-12-2008 AH.FM EOYC 2008

• Toto téma obsahuje celkem 655 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 658)
  • Autor
    zruda
    Člen

ceero: Tak ono asi nejde o euforii z tracku, ale ze setu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nesouhlas, u mě se třeba ta euforie dostaví, když se krásně prolínaj dva tracky nebo rychle za sebe navážou dva vokály.. i styl míchání může mít zásadní vliv na vnímání hudby, viz dyk / nitrous oxide..
    mám radost z toho, že to někdo do sebe tak krásně napasoval, vnímám to jako celek, na jednotlivý tracky mám winamp

ceero
    Účastník

no trance je hlavne o euforii ktora pri minute a pol na jeden track neprichadza v uvahu, o rychlosti a mixovani je skor techno

Euphon1c
    Člen

[quote Ocho]uzijem si tu rychlost...vela trackov kazdy mi da dalsiu davku euforie :-P....a tym padom ma to viac bere...je to zivsie...jasne ze na zivo v klube neni sanca taky set ale takto ako prezentacia je to super....[/quote]

presne tak, jeste by mohlo zaznit pjanoo a byl bych naprosto spokojenej, jezis as the rush comes !!!

Ocho
    Člen

uzijem si tu rychlost…vela trackov kazdy mi da dalsiu davku euforie :-P….a tym padom ma to viac bere…je to zivsie…jasne ze na zivo v klube neni sanca taky set ale takto ako prezentacia je to super….

by me zajímalo co si z toho songu užiješ…

Euphon1c
    Člen

ja proste miluju tyhle sety kde za hodinu padne 50 songu sm16

Ocho
    Člen

uzasne…posledne dva sety nemaju chybu….najprv skvely uplift a teraz tento megamix…skoda ze je polnoc a byvam v panelaku 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

np: Andrew Mallet – End Of Year Countdown 2008 (59:41min/192kbps)
    konečně.. to sem zvědavej, jak velký přirození teda palda má 🙂

Palda61
    Člen

Oni jedou ty svoje remixy hitovek 😀

Radši si jdu poslechnout Swedish House Mafia – Essential Mix 27-12-2008 Warehouse Project Manchester 20-12-2008, protože dneska už nikdo zajímavej není.. Možná poslechnu t4e pokud vydržím.

zruda
    Člen

K***a, jak se mám u tohoto připravovat na zítřejší doučování!!! To chce repráky a na celej barák!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

končim šmitec, tohle už je moc sm15

Euphon1c
    Člen

to nejde vypnout to je jak prulet trance historii :)))

zruda
    Člen

Dobré, dobré! 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hmm teďka koukám, že od něj pár věcí mám a ani o tom nevim O:-)

jinak myon+shane technicky super, ale tenhle sound mi docela nesedí.. ale nemám sílu přepnout ty hitovky 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 658)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.