TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 19-12-2008 AH.FM EOYC 2008

• Toto téma obsahuje celkem 655 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 658)
  • Autor
    Leosh
    Člen

ježiš, to snad zpívaj alex s woodym, ne…sm0

Flash2001
    Účastník

njn, tímhle to trošku podělali…

tracidek
    Člen

Going Wrong….to je na vypnutí [img]http://img.libimseti.cz/s/!577!.gif[/img][img]http://img.libimseti.cz/s/!577!.gif[/img][img]http://img.libimseti.cz/s/!577!.gif[/img]

M.i.k.e
    Člen

Morph s Woodym zatim nic moc teda…snad až na to Turn It On ze začátku…nehledě na to,že mi to nějak blbne…sm8

TWElight
    Člen

[b]Newman[/b]
    Víš , když vidím jak na forech lidi skoro každému druhému dj co odehraje svůj set nasazují korunku a křičí The King of EOYC 2008 , beru už podobné výbuchy euforie poněkud s rezervou … sm4 Každopádně tvůj favorit je asi jistý , máš právo na svůj názor a nikdo ti jej nebere sm3

tracidek
    Člen

to je hrůza co hrají ti dva němčouři!!!!!sm15….vždyť tam se více zpívá než hrajesm15

Newman
    Člen

TWElight: hehe, v Mannyho setu bylo několik tracků z mé letošní absolutní top, takže já sám za sebe pochybuju, že můžu slyšet ještě něco lepšího sm3 Je to můj favorit, pro mě je nejlepší set ten jeho, ostatní to tak vidět nemusí, což plně akceptuju sm4

btw Morph s Eydenem o třídu horší, zatím zklamání, musím říct… I když teda Will Holland Feat. Yana Kay – Tears In the Rain (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) je fajn sm3

TWElight
    Člen

[quote Newman]

Tak to teda smekám, ten se mi neskutečně trefil do vkusu, mám favorita na nejlepší set letošního EOYC![/quote]

Zatím bych se neukvapoval , přece jen neslyšeli jsme všechno a řeknu vám , že v noci takhle k ránu se hrají přímo nadpozemské sety , uvidí se i jak bude vypadat hlasovaní na AH.fm foru , každopádně je jasné ,že vyhraje známé jméno .

Newman
    Člen

No a teď Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden, to taky bude proskákaná hodina sm3

Nulda
    Účastník

Newman +1

Newman
    Člen

01 – Mark Sherry pres Outburst – A Star Within A Star (Mark Sherry’s Trance Energy Intro Mix)
    02 – Signum – Any Given Moment
    03 – Ferry Corsten – Radio Crash
    04 – Airbase – Tangerine
    05 – Temple One – Aurora
    06 – Rapha – Pandora (Daniel Kandi Rmx)
    07 – Fire & Ice – Tour De Trance (Manuel Le Saux Rmx)
    08 – Simon Patterson – Us (Original Mix)
    09 – Push – Strange World (Manuel Le Saux Rmx)
    10 – Fast Distance – Point Break (Onova Rmx)
    11 – Samara – Verano (Fast Distance Uplifting Mix)
    12 – Jon O Bir – Ways & Means (Original Mix)
    13 – Aly & Fila – Lost Language
    14 – Inertia – The System (Original Mix)

Tak to teda smekám, ten se mi neskutečně trefil do vkusu, mám favorita na nejlepší set letošního EOYC!

Nulda
    Účastník

To já na uplift vysazenej jsem a tenhle set skutečně JE neskutečná jízda sm15

M.i.k.e
    Člen

jakože nejsem zrovna vysazenej na uplift,tak tenhle set je neskutečná jízda…

Flash2001
    Účastník

Neskutečná jízda, tenhle set…

Newman
    Člen

ahá a ještě ke všemu hraje Lost Language, lahoda sm5sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 658)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.