Big thx drobex za odvahu přivézt tohle jméno, dočkali jsme se fakt dokonalýho setu. Lidí mohlo být teda víc, ale zas je fakt že čase se „kotel“ vepředu docela zaplnil.
Bon Finix sehrál opět svou úlohu na výbornou, když ke konci setu donutil lidi jít taky trochu pařit. Hrál tracky co by rozejbaly i mrtvolu, výbornej „rozpláclej“ beat a občas trochu vrzu:) Ale určitě by to někdo nazval i jinak..
PHATZOO luxus, luxus, LUXUS! Začátek s Prydou – 1,2,3 sm10 To opravdu NEMOHLO být lepší, zvuk mi přišel zesílenej a plus tohle s trochu rychlejším bpm.. no.. sm5. V následujících dvou hodinách ještě zaznělo např. On My Feet od Batese, Prydzův Tigerstyle, Sexy Fuck od snad Who´s Who (aneb shm), Dada Life – Great Fashionista Swindle, hodně věcí zvukově jako produkce Swedish House Mafia nebo jako např. Poop´n´Loop, dál všechny věci trochu poznatelný v remixech který jsme já slyšel úplně poprvé – čili set překvapení za překvapením. Jo úspěšné (Dykovo) Seven Nation Army mělo dost úspěch – cizinci (ehm, slavící postup Ruska na ME) se v tu chvíli uplně nejvíc rozjeli.. 🙂 …………… prostě mazec nad mazec, parádní rytmus, pěkný motivy tracků (španělská masakr kytárka), energie, žádný utahovačky.. 20/10. sm11
Eddie Sender.. co to bylo, ten kýčovitej klávírkovej začátek.. V tu chvíli jsem myslel že pro mě party končísm17, naštěstí to zachránil trochu natvrdlým techy soundem ale jen asi tři tracky, pak se vrhl na současné hity dnešního trancu, jejichž melodie a zpěvy snad i už poznávám, ale jména přiřadit neumim.. Takže světlý místa snad jen v přechodech, kdy to opravdu jelo a bavilo mě vnímat novej beat. Víceméně to ale bylo trochu trápení a čekání na konec:(
Zdravím pár známých, s nimiž jsem se díky neústupnosti security na konci party ani nemoh rozloučit..
edit: jak jsem mohl zapomenout.. Twisted Peak taky nálož