Věřte nebo nevěřte, ale už 3. den nejsem brzdou já – v sobotu jsem si dal noční a splácal jsem to – výsledkem bylo 220 fotek – na vystavovateli teď je kdy, a jestli vystaví vše na 2x nebo to probere a udělá jeden obsáhlejší. Trochu se s tím prdí (já mám co povídat že …) ale není se čemu divit – na 1.2. bylo nahlášeno překvápko, takže se asi finišuje.
Jinak nechci se strašit, ale pozítří budu mít možná dořešené resty tak budu moct nabrat nové :-)) (však on se zase někdo ozve, že sem něco nasliboval).
Add Malování – nehaňte – snad jedinej schopnej produkt jedné softwareové firmy – kolik semestrálek v něm vzniklo kolik práce na něm dělám teď v zaměstnání … pevně doufám, že zůstane zachován na věky – kombinace Gimp a malování a nepotřebuju nic :-))) Malování si nehraje na hogofogo – prostě buď to umí nebo ne a to co umí prostě funguje … je jen minimum věcí, které bych změnil nebo upravil, ale mám radost, že si zatím zachovává (neviděl jsem ani Vistí ani W7 takže nevím jestli nejsem mimo) prostou fukcionalitu. A add úprava fotek v malování – na VŠ jsme měli vyučujícího, který s oblibou používal sousloví – to je jako drbat se pravou rukou za levým uchem – jde to ale …. Ten na adresu podobného grafického editoru, obsaženého v jednom softu na návrh plošných spojů prohlásil „je to na takové to základní kreslení tvarů plošňáků a tak … ale je to takové příjemné -já si v tom nakreslil plány na garáž“ sm15