TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 23.01.09 LOT with 7Skies @ Vertigo

• Toto téma obsahuje celkem 178 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 179)
  • Autor
    Newman
    Člen

A o co se to tam já snažím… sm13

K1aptcha
    Člen

fotomontáž z Malování? sm0

Sq4Raa
    Člen

Ještěže nás s Vojtou nikdy nefotí sm15

Flash2001
    Účastník

hups, tak to je zlosm15

[img]http://www.djz.cz/fotky/lot_7skies_1/full/0076.jpg[/img]

to zase něco vylezlo ven sm15

K1aptcha
    Člen
    Gizmo
    Člen

OT: sem říkal ne v malování ale v ekvivalentu v tom softu na návrh DPS. Jinak v Plzni na FAVce byla na nástěnce Madona s Jéžiškem nakreslena pomocí křivek goniometrických fcí včetně výpisu – moc pěkné – jestli se tam ještě někdy dojedu mrknout tak to chci vyfotit

gizmo: OT pbrush – cože, v malování „namalovat“ plány na garáž? 😀 no fuj, to bych nechtěl vidět ty tiskový výstupy 😀 ale zbytečný řešit – já si pamatuju, jak mi to při většim obrázku hlásilo OUT OF MEMORY 😀 na fotky se těšim 🙂 jinak na youtube je někde video a tam masér nakreslil přes pbrush monalisu (ale měl evidentně tablet) 😉 takže co by to nešlo, jde to 🙂

Gizmo
    Člen

Věřte nebo nevěřte, ale už 3. den nejsem brzdou já – v sobotu jsem si dal noční a splácal jsem to – výsledkem bylo 220 fotek – na vystavovateli teď je kdy, a jestli vystaví vše na 2x nebo to probere a udělá jeden obsáhlejší. Trochu se s tím prdí (já mám co povídat že …) ale není se čemu divit – na 1.2. bylo nahlášeno překvápko, takže se asi finišuje.

Jinak nechci se strašit, ale pozítří budu mít možná dořešené resty tak budu moct nabrat nové :-)) (však on se zase někdo ozve, že sem něco nasliboval).

Add Malování – nehaňte – snad jedinej schopnej produkt jedné softwareové firmy – kolik semestrálek v něm vzniklo kolik práce na něm dělám teď v zaměstnání … pevně doufám, že zůstane zachován na věky – kombinace Gimp a malování a nepotřebuju nic :-))) Malování si nehraje na hogofogo – prostě buď to umí nebo ne a to co umí prostě funguje … je jen minimum věcí, které bych změnil nebo upravil, ale mám radost, že si zatím zachovává (neviděl jsem ani Vistí ani W7 takže nevím jestli nejsem mimo) prostou fukcionalitu. A add úprava fotek v malování – na VŠ jsme měli vyučujícího, který s oblibou používal sousloví – to je jako drbat se pravou rukou za levým uchem – jde to ale …. Ten na adresu podobného grafického editoru, obsaženého v jednom softu na návrh plošných spojů prohlásil „je to na takové to základní kreslení tvarů plošňáků a tak … ale je to takové příjemné -já si v tom nakreslil plány na garáž“ sm15

houska: v malování? to tam chceš přidělávat obdélníčky a kruhy? 😀 nebo jen ořez? 😀 tak na ty tvoje jsem taky zvědav

star: já mam taky zkouškové 😉 😀

K1aptcha
    Člen

majkl: no to bude hezký teda sm12 nj a Malování, to je teda software sm2

já mám taky obzvlášte na jedné je vidět jak to klaptchu bavilo :D:D ale musím se dostat k bratrovy na komp k photoshopu bo jinak bych to asi musel delat v malovaní což se mi nechce..:(

Jamie má zkouškové, tam to určo ještě chvíli nebude…

a ještě nějaký fotila Jamie z rave.cz 😀 od tý taky ještě nejsou

nó, Gizmo, kdy budou ty fotky z Vertiga?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 179)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.