Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 23.01.09 LOT with 7Skies @ Vertigo
- Toto téma obsahuje celkem 178 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
kreeki a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
24. 1. 2009 v 16:45 #115312
K1aptcha
Člen[quote deivis]Safra.. že bych Štěpána dal na další E-motion také na konec? 🙂 Jak koukám ostudu netrhl..
Do lineupu se hodil více před 7Skies a Matamaři nakonec, ale oni jsou rezidenti, tak si oni určují kde budou hrát stejně jako já se Štěpánem na emotion 🙂
Ale aspoň je vidět že štěpán dokáže zahrát ve všech časech :)[/quote]ať si dělaj line-upy jak chtěj, ale ať podle toho pak vypadaj ty sety, Maramaři ale rozhodně nehráli tracky, které by se měly hrát o půlnoci (kotlit tam Joy Kitikonti – Joyenergizer (DJ Choose Remix) v jednu hodinu) a Štěpán zas nehrál to co se obyčejně hraje ráno (prostě „jen“ energičtější uplift místo něčeho hard/tech, navíc hrál pomalejc než 7 Skies), takže s poslední větou si dovolím nesouhlasit…
a vůbec, celkově to byla další moje párty v řadě, kde chyběl „rozbíječ“ na konecPetr Hauz: díky, je to ono!
24. 1. 2009 v 16:19 #115305majklhauske
Členmám teda nějaký videa no.. spíše teda tmu sm14 ale z některých je ta atmoška docela slyšet.. hodil bych to možná tak na týden na youtube ale protože tam není nic vidět nenechám to tam dlouho.. kdo bude chtít mužu mu tu tmu potom poslat..sm4
jinak to ale příšte pořeším přidávným LED světlem …
EDIT: mno tak jsem vytáhl contrast a jas na full a neco málo tam i vidět je 🙂
24. 1. 2009 v 15:55 #115298Anonymní uživatel
Host2 K1aptcha: Asi budeš myslet Colderoy, U4ICDJ´s – 3 Spirits (Ben Golds raw remix).
Jinak díky všem za účast, mejdan to byl vydařenej! 🙂24. 1. 2009 v 14:20 #115272Dolikus1
ČlenTak já si to užil maximálně..jen se bojim,co vyleze z foteksm2 Každopádně nevim,čím to je,ale při akcích ve Vertigu je toho alkoholu vždycky nák víc,než jindesm0
24. 1. 2009 v 14:17 #115271Anonymní uživatel
Neaktivnínakonec docela slušnej dýchánek sm14
24. 1. 2009 v 14:12 #115269Flash2001
ÚčastníkTak přihodím i své dojmy:
Akce to byla parádní, přesně to jsem po pracovním týdnu potřeboval!
Peter Hauz a Matamaři: spíš jsem kecal se známýma, než pařil, takže nemůžu pořádně hodnotit, ale z toho, co jsem slyšel, tak tam byly tracky jak výborné, tak i ty slabší
7 Skies: pohodovej týpek, hraní si užíval, mně osobně se jeho set líbil (hluchá místa ale samozřejmě byla), konec v podání Anjunabeats Volume One(7 Skies & Static Blue remix) byl mazec!sm5 Jo a ta polštářová bitka byla super!sm15
Štěpán: tenhle člověk mě doteď nezklamal a nemyslím si, že se tak někdy stane, i tentokrát potvrdil své kvalitysm4 První půlku setu jsem spíš odpočíval a poslouchal, ale pak jsem šel znovu pařit. Celkově musím říct, že tam házel samý parádní věci! Speciální dík mu patří za můj oblíbený Oceanic v original mixusm5Suma sumárum opravdu spokojenost a zdravím všechny známé, co jsem tam potkal.
24. 1. 2009 v 13:16 #115260deivis
ČlenSafra.. že bych Štěpána dal na další E-motion také na konec? 🙂 Jak koukám ostudu netrhl..
Do lineupu se hodil více před 7Skies a Matamaři nakonec, ale oni jsou rezidenti, tak si oni určují kde budou hrát stejně jako já se Štěpánem na emotion 🙂
Ale aspoň je vidět že štěpán dokáže zahrát ve všech časech 🙂24. 1. 2009 v 12:15 #115257Horvi
ČlenJá jenom chci zažívat pocit jako při nu nrg – bonsai každý den :oD
Hauz : mě potěšil, čekal jsem to víc do progu ale rozjel to i na vyšší stupeň
Matamaři : u mě hodně stoupli v ceně :o) , co se týče mixu tak se mi jednou nebo dvakrát zdálo, že se to trošku nepovedlo. Ale já bych jim odpustil i vraždu páč slyšet na akci bonsai, to byl můj sen a já si říkal že když nejsou nu nrg tak už to jen tak někdo nezahraje. Takže poklona a Díky :o)
7Skies : Měl jsem důvod si jít na chvíli sednout, asi to na mě jako neznalého novinek bylo bez hitů :o) 2. část setu se mi líbila víc, skoro jsem prošoupal cvičky :o)
Štěpán Brück : Jestli jsem prošoupal u 7Skie cvičky, tak jsem u Štěpána prošoupal nohy až ke kolenům. Pro někoho možná estráda hitovek bez nádechu neznámého tracku. Podle mě by takhle akce měla končit. Takhle už jsem dlouho nezapařil a Big sky fakt odrovnávačka :o))) – Jen tak dál *****/*****
Co se týče Vertiga tak se mi zdá, že se hrozně zlepšil zvuk. Asi tak nejlepší zvuk v tomhle prostoru, na baru se nečekalo a dokonce jsem ani nebyl spálen cigárem :oD
Těšim se další akci :o)
24. 1. 2009 v 11:35 #115248Stoupa
ÚčastníkI když sem původně čekal, že se 7Skies díky únavě nedožiju, tak díky kombinaci kofeinu, hooodně pivka (chi sm0 ) a lidí okolo sem přežil skoro do čtyř do rána. Čili:
Petr Hauz – fajnovej rozjezdovej setík
Matamar – klasika, sem tam výborný, sem tam slabší, vrzačky blééé a souhlasim, že měli hrát na konci
7Skies – i když ten set v podstatě neměl hlavu ani patu, zněl celou dobu přibližně stejně a výraznější track aby člověk hledal s naslouchátkem, tak se mi to docela líbilo. Na závěr už to lítalo pěkně, takže tečka dobrá. A fakt pohodovej týpek, to se musí nechat.
Štěpán Bruck – už první tóny mě naštvaly… protože sem věděl, že se chystá nejlepší set večera a já u toho díky únavě nebudu… hned po Tears In The Rain sem to zabalil a to jenom velmi, velmi nerad…Celkově hodnotim pozitivně, vedro mi nepřišlo nijak extrémní. Na závěr mě naprosto dorazila jedna slečna, která přišla za 7Skies a s naprosto ledově klidnym výrazem na něj vypustila: Co piješ? (po česky) sm0
24. 1. 2009 v 9:56 #115238K1aptcha
Členmůžu tuhle party vlastně shrnnout „jednou“ větou, protože tenhle fakt mě vlastně poznamenal až do konce party: ten uplifting co hrál 7 Skies mě vůbec nebavil sm7 i když se to snažil kotlit o 106 (jakože bpm nad 140), tak zrovna tenhle typ tracků, které nemají zrovna nějakou extra rozvinoutou melodii (případně ona melodie na reprácích v klubu skoro není slyšet, jak je přeřvaná basama, viz Liberate) a jsou prostě vyměklé, mě nudí – navíc tohodle (a prakticky jenom tohodle) upliftingu to byly 2 hodiny sm7 – set bez jakéhokoliv vývoje – takže vlastně celého 7 Skies, ať už byl jakkoliv sympatický a komunikativní s publikem, jsem docela protrpěl, jaká to byla nuda
jinak:
[b]Petr Hauz[/b] – já myslím, že hodně dobrým, jak atmoškový, tak i svižnější progík (masakr při Miracle Cure v Rothově Remixu), ke konci začal zapojovat i nějaké ty uplift melodie (Push – Strange World), osobně by mě zajímal název asi třetího tracku od konce jeho setu, takovej masivní prog s lehce navrznutym spodkem
[b]Matamar[/b] – no rozhodně měli hrát až na konec, protože tam cpali ten svůj typickej (občas vrzací) techy trance.. teď si ale pamatuju jen Oceania – Always (Stoneface & Terminal Remix) nebo Mr Sam feat. Claud9 – Cygnes
[b]7 Skies[/b] – viz nahoře
[b]Štěpán Bruck[/b] – na značnou část setu jsme byli v „chill outu“, hrál o něco pomaleji než 7 Skies a více známých tracků, hlavně ke konci, kdy se to už trochu zvrhlo (v dobrém) v hraní klasik, ale jinak myslím, že to byl jeden z lepších jeho setů24. 1. 2009 v 9:19 #115233Star_Guitar
ČlenDobré ráno všem! To zase byla krátká párty, co? Než půjdu spát, tak se tady taky pěkně vydoj(m)ím sm14
Nejdřív pár slov k DJs:[b]Peter Hauz[/b]
– ale jó, pohoda, prima progressive na začátek, nehrál příliš vrzu a myslím, že takhle by měl set na úvod párty vypadat[b]Matamaři[/b]
– no… co k tomu říct, to jsou prostě Matamaři. Na to, jak dlouho hrají, pěkně prasili mixing, flákali tam páté přes deváté a navíc během jejich setu začal haprovat zvuk, zdálo se dokonce, že jim na chvíli přestal fungovat jeden z repráků. Jó to je tak, když to chceme mít hodně nahlas, nó… Ale potěšili posledním trackem Kyau & Albert – 7 Skies sm16 Milý úvod k dalšímu setu.[b]7 Skies[/b]
– ha! Tak nejen, že tento člověk je velmi příjemná osoba, s níž dělat rozhovor byl moc fajn zážitek, ale až na pár slabších míst byl jeho set vydařený. Co mě ale dostalo ze všeho nejvíc, bylo to, jak si hraní užíval. Úsměv od ucha k uchu, věčně se na nás chechtal, skákal, vyváděl, no tohle jsem u žádného DJe snad ještě nezažila. Navíc se po svém setu nezdekoval, pěkně si s náma sedl dozadu, pokecal, zapojil se do polštářové bitky, seděl tam poměrně dlouho a působil neskutečně příjemně. Z tracků si pamatuju rozhodně Mique, Central Park a hlavně Epic, na který se tam vytvořila naprosto úúúúúžasná atmosféra sm5 sm5 sm5[b]Štěpán Bruck[/b]
– je docela škoda, že to nebylo naopak, Štěpán před Davidem a Matamaři po něm. To, co Matamaři zazdili, Štěpán zase rozboural, házel tam pecky typu Summer Blush, Walk The Edge a podobně, dokonce došlo i na Klapču, který si mohl u jednoho z posledních tracků zazpívat. It’s a big skáááááj!! sm0Mínusem byl už zmiňovaný přebuzený zvuk, který na set 7 Skies docela chrčel. A vedro, tradičně, i když chápu, že větrat přerostlou koupelnu typu Vertigo není žádný med. Jinak zdravím úplně všechny, a že nás tam zase bylo! Tyhlety parties jsou pokaždé skvělá družba, soudruzi.
A propos… ty fotky, to bude zase ostuda sm13
Tak dobrou! sm2
24. 1. 2009 v 8:27 #115227Gizmo
Členno zase jednou do zavíračky … jdu spát … 🙂
24. 1. 2009 v 6:13 #1152242Sexy
ČlenTak akce prijemna, 100% upliftová, bylo to super 🙂
Nejvic me asi mile prekvapil track Daniel Kandi & Robert Nickson – Liberate… to jsem skakal mega vysoko…
Dalsi Anticipation, Oceanic, The System atd.. bylo toho presprilis, pro me behem setu 7Skies vetsina samé upliftové IDcka 🙂23. 1. 2009 v 22:14 #115118Buchtak
ČlenPřípravy vrcholí , za chvíli vyrážíme
sm1123. 1. 2009 v 21:52 #115117DjDkD@ve
Člento houska:
Bohuzel, mam stou pateri hodne casto problemy, doktor mi napise rehabilitace na mesic, po tech se to uklidni, a po nejake dobe se to zase ohlasi, uz jsem stim byl 2x i v laznich, ale furt to stoji za starou belu, ty zada a krk mam proste v…… vsak vis kde…….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.