TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 23.10. – Trance Session – Krnov (EKG, Andrew Mallet and more)

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

se to zas nějak rozjelo..
    jen bych měl připomínku, co sem o ekg slyšel, tak je to asi fakt borec, kterej něco na party ukázat umí, nick po halliwellovi by nezískal na základě míchání si doma u stolku (blbnout s efektorem doma umí každej a nikdo o tom neví)

Lukin_
    Člen

deivis: Právě proto píšu že to je „laciné“ tohle prostě není nic složitého a také se dá u toho fajn vyřádit. Ten kdo někdy hrát z cdj 1000 a djm 600/800 tak by mu tohle neudělalo problém. Sám doma takhle poblbnu když mám tuto sestavu na stole 🙂

deivis
    Člen

[quote Lukin_]To první video se mi zdá hodně "laciné" mít doma zase litry a 600/800 djm tak nevidím v tom problém [/quote]

Na tom prvním videu má klasicky z efektovanej zvuk.. Kdyby mu tam neco hralo tak je to o necem jiném. Je to o šikovnosti, ale takto zefektované se to dá lehce naucit..
    Tim nechci shazovat kvalitu. Ja to treba neumim, ale to asi proto ze me tento styl mixingu nic nerika..

Lukin_
    Člen

To první video se mi zdá hodně „laciné“ mít doma zase litry a 600/800 djm tak nevidím v tom problém a to druhé video jestli si nechal udělat jenom pro hábavu že umí hrát aniž by viděl mi nepříjde zase tak moc „whoa abych šílel“. Ale aspon zahral jeden track od Carla Falka 🙂

deivis
    Člen

[quote Palda61]Deivisi, hele, řekl jsem snad, že ty vozíš pouštěče? Neřekl, tak já fakt nevím, proč si to bereš zase jako útok na tebe :D. Fakt nevidím jedinej důvod, proč jsi se musel k tomuhle vyjadřovat.
    A co je ten tvůj první příspěvek? Ten nějak nechápu.[/quote]

Přečti si to znova až tě nebude bolet hlava. Budto sis spatne poskladal pismenka a nebo nevim, pac teda ja nevidim jedinou vec, kterou pises.. Jak jsem psal toto dokaze spousta lidi. je to super, ale na tranc eparty nepouzitelne. Proto sem pastnul set na ktery slo treba na websound.eu mega pozitivnich reakci, ze je super atd..

Takže prosím nevod diskuzi nekam kam nesmeruje a ani nesmerovala..

S tou kapucou to byl joke. Dle me kdyby ju sundal tak je jeste lepsi a ma z toho i lepsi zazitek 🙂 Normalni vtipek, kterych je zde na serveru stovky 🙂 Neni to zadna urazka spise fakt..

Palda61
    Člen

Deivisi, hele, řekl jsem snad, že ty vozíš pouštěče? Neřekl, tak já fakt nevím, proč si to bereš zase jako útok na tebe :D. Fakt nevidím jedinej důvod, proč jsi se musel k tomuhle vyjadřovat.

A co je ten tvůj první příspěvek? Ten nějak nechápu.

deivis
    Člen

Jinak mixing super použitelný. hip hopové rify, ale asi na trance party nezaberou. tudíž bych si sem dovolil dat trance set, kterym se predpokladam prezentuje na akcich..

Takze na party stejny jak vsichni ostatni. To co umi ostatni doma s cd a mixem to samozrejme nevidime. Takze ty poustece bych nechal byt, protoze mozna bychom se obcas divili 🙂

[url=http://www.websound.eu/online/media/audio/ekg_for_websound.eu_for_my_love/websound.eu_ekg_for_websound.eu_for_my_love.mp3]http://www.websound.eu/online/media/audio/ekg_for_websound.eu_for_my_love/websound.eu_ekg_for_websound.eu_for_my_love.mp3[/url]

[b]Tracklist:[/b]

DJ EKG For My Love tracklist:

01, Sergio Del Rio – Guloo
    02, Patric La Funk feat. Tesiree Priti – Guitar Track
    03, Chris Lake – Carry Me Away
    04, Robyn ft. KleerUp – With Every Heartbeat
    06, Plumb – In My Arms
    05 – Seal – Amazing (Thin White Duke Dub)
    07, Snow Patrol – Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix)
    08, Dr. Kucho & PedroDel Moral – Rain.mp3
    09, Elio Riso & Raffunk – To Be Or Not To Be
    10, Richard Durand vs.Cassandra Fox – Hump Me In The Morning
    11, Sunlounger – Aquablancas
    12, David Ferrero & Wally Lopez – Ca C´est Paris

deivis
    Člen

[quote Palda61]Kdyby si sundal tu kapucu tak by na to i viděl.. [/quote]

Palda61
    Člen

Kdyby si někdo myslel (nebo dokonce nevěděl, kdo je EKG), že EKG je jen další pouštěč na scéně (jako většina DJs, co k nám dorazí), tak mám pro vás 2 videa :))

sm11

Anonymní uživatel
    Host

Newman dáme zase šampaňské?:D

Hanny
    Člen

Toho Andrewa Malleta sem taky douvážej pořád! 😀
    Ne, už jsem ti to, Paldí, vysvětlovala.
    Je to moc z ruky a navíc 24.10. Armin. Odpust‘ 😀

f1d0
    Člen

No, žádný plán na to datum ještě nemám, je to teda sice z ruky, ale kdyby se nějaká skupinka vypravovala, dovedu si představit udělat si výlet sm3

Palda61
    Člen

Nebuďte měkký :D.. Budu zas hrát ze 3, EKG pravděpodobně taky, takže budem drtit :D.

Sickboy
    Člen

To vypadá hodně nabušeně. Borečka Malleta známe všichni a EKG je taky řezník jaksepatří! Bohužel je mi líto, ale do Krnova cestu neplánuju. sm0

Newman
    Člen

Kolem téhle akce se zatím nestrhl žádný flame, takže asi nikoho nezajímá, ale já se teda těším!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.