TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 23.3.Ronald van Gelderen a Nic Chagall na Kick da Night Special v Retru

• Toto téma obsahuje celkem 96 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gizmo a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 117)
  • Autor
    Pavlas
    Člen

no uvidím – možná zajdu…ale docela mě zaráží že na takovohle velkou akci je promo vlastně asi jen cca 14 dní před pokud se nemýlím…mám docela velké obavy, že to bude provar a přijde málo lidí…no tak uvidíme snad to neskončí fiaskem…

Roman
    Člen

no taky sem to chtěl napsat, tahle DJane Petra má do Zajíčkový celkem daleko :))

drobex
    Člen

peran: ee nemáš pravdu, Petra Zajíčková to neni.

paran
    Člen

DJane Petra = vyhorela moderatorka Petra Zajickova

Krásnej Line-up maximal spokojenost.

drobex
    Člen

LINE UP
    20:30 Open
    21:00 DJane Petra
    22:30 Bon Finix
    00:00 Nic Chagall
    02:00 Ronald van Gelderen
    04:00 Laydee Jane
    06:00 End

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to si dám za rámeček a až za tři roky bude hrát na sensation white po boku deadmau5e, udělám si transparent sm2

Sickboy
    Člen

Ale až po brutálním nátlaku.

Ne, ale třeba řekl: „Produkovat minimal house nebo něco takového, to fakt ne, to jsou v mých očích sračky.“ sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sick: takže tyas přiznal, že smrdí? sm15

Sickboy
    Člen

Tohle je PR rozhovor pro Drobka dělaný přes mail, ty jsou vždycky obecnější a mají za úkol nažhavit lidi na party. Rozhovory „na tělo“ děláme živě na akci a věř mi, že neni dvakrát jednoduchý vymejšlet nové, dobré a zároveň zábavné otázky. Ostatně můžeš si to třeba zkusit sám, nikdo ti v tom nebrání.

Pro mě je hlavní, aby při rozhovoru byla dobrá atmosféra, která je díkybohu prakticky vždycky, a aby se umělec rozpovídal a byl zábavný. Tak jako to třeba předvedl Tyas, jehož rozhovor nahodím ještě během dneška. To ti pak dá prostor třeba pro nějakou improvizaci a můžeš se ptát i na věci, na který by sis jinak třeba ani netroufnul.

iamek
    Člen

sm15sm15

SHP
    Člen

Máš recht, chtělo by to otázky jako:

Se kterym žvířetem by si chtěl spát, kdyby si mohl?

Vypil si nikdy sklenici džusu po vyčištění zubů?

Je lepší vetřelec, predátor nebo Paul McCartney?

Zadržoval si někdy prdy?

Jsi muslimský terorista?

Umíš plavat?

iamek
    Člen

Chtelo by to uz jine otazky a ne porad dokola : Ahoj co noveho, jak se tesis do CR, co mas nyni v planu, co delas ve volnem case, jake mas cile v kariere…. Porad dokola sm3

Sickboy
    Člen
    Ajinka05
    Člen

Trapný Západní Čechy a trapná Fortuna sm17sm19

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 117)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.