TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.06.2011 Max Graham, Tabarin Club Brno

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Graham nedojel, taky jsem se na něj těšil :/ Jinak co se týče Tabarinu, neřikám, že je to bůhvíjakej klub, ale pajzl to teda vyloženě neni, znám v Brně daleko daleko horší kluby. Když to vezmu objektivně a nebudu subjektivně hanit to, co se mi nelíbí, jak jiní, musím uznat to, že tam maj fakt dobrou obsluhu oproti ostatním klubům, aspoň v Brně. Hodněkrát se mi stalo, že při narvaným Tabarinu ještě chodí pravidelně obsluha ke všem stolum, to jinde teda neni… A Wave House Gang jako rezidenti hrajou taky slušně. Takže když neni poblíž žádná akce, určitě Tabák nezklame 🙂

kameja
    Člen

budme radi, pro me je tabarin obrovskej pajzl a jeden z nejhorsich clubu na akci typu trance, 100x lepsi by byl faval, fleda nebo 7. nebe, kde se poradaj akce trochu na urovni, tabak je jeden pro me z nejhorsich klubu v brne….

Jimmy-Gellar
    Účastník

Přesně akce neproběhla….prý dorazí v srpnu ale pochybuju 🙂

Akce není za námi, co vím z fb, tak údajně snad neproběhla a Graham nepřijel.

Anonymní uživatel
    Host

Akce je už dávno za námi, ale já to sem musím napsat. MAX GRAHAM je pro mě jeden z mých nejlepších producentů všech dob, má nádherný nápady, ale nemluvím o současné době, ale tak od roku 2004 – 2008, hodně dlouho jsem na něj čekal, až dorazí do Prahy, ale bohužel mi tento termí a místo nepřišlo vhod. Každopádně velká škoda, snad příště bude více dostupnější. Ještě by to chtělo Junior Jacka a Chrise Lakea.

Anonymní uživatel
    Host

Nemůže být všechno v Praze 🙂 Navíc Tabarin není špatný místo. Sice menší klub, ale je tam dobrá atmosféra 🙂

Hanny
    Člen

škoda, že to není v Praze. Takhle volím bližší variantu – marco V v Sasazu 🙂

Not for me sm3

Anonymní uživatel
    Host

sm17 jedině nothing else matters / ALY & FILA remix / sm4

Dexx
    Člen

Píšu si. Nelze vynechat! sm5

Jimmy-Gellar
    Účastník

asi dorazim pro mě lepší než Marco V

Chelseaplayer
    Účastník

No konecne zajimave jmeno,sup s nim do Fabricu,sím sm3

Anonymní uživatel
    Host

[url=http://http://www.facebook.com/event.php?eid=212584502100447]Facebook[/url]

rado
    Člen

možeš hodiť link pls?

Michal
    Účastník

Urcite super jmeno, hned bych zasel ale kryje se to s Marco V 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.