TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty 24.10.09 Pure XL with Armin Van Buuren

• Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel nexxie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Schmidt : ja na to vcera koukal a uplne sem cumel.. rikam si : kua ty vokaly znam, ale v takovymhle kabatu.. a uvedomil sem si, ze Armin hral takovejhle vrztrancu jako je Ashley od Morpha vic

Schmidt
    Člen

[b]
    nexxie:[/b] Čéče, nevím, tenhlencten track jsem ještě neslyšel, tak nevím. Hrál to včera na DJ MAG PARTY v Británii, tak si to musím honem poslechout…sm5

nexxie
    Člen

Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight (Alex Moprh Remix) ? nebylo to?

Anonymní uživatel
    Host

[quote nexxie]Byl sem tam na Jarrella cely dve hodky, ale z toho co hral si pamatuju jen

Dakota - Johnny The Fox (Barnes & Heathcliff Remix)
    Robert Miles - Children (Jerome Isma-Ae Remix)
    Eric Prydz vs. Cosmos - Take Me My Pjanoo
    Snow Patrol – Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix)
    Blake Jarrell - Boracay (Original Mix)
    Ashley Wallbridge - Solidaritet
    Marc Marberg with Kyau And Albert - Grrreat (Original Mix)
    ..

kdyztak si tady stahnete jeho set z armada night ze zari, imho sou ty sety dost podobny
    http://www.megaupload.com/?d=FF0IA2FW%5B/quote%5D

Ten set mne staci.Dik

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady video ode mě, mělo by to být popořadě jak bylo odehráno, snad něco pomůže:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG#g/u

scorn
    Člen

Napadlo mě neche si někdo dát práci a seřadit videa z youtube, tak jak to zahrál armin v praze? Prostě udělat seznam toho co hrál armin a dalo by se to proložit i videama přímo z koncertu. Mě se do toho nechce,ale kdyby si s tím někdo dal práci docela bych si to poslechnul

TIGI
    Člen

Tak Poliak nehral od Katany You and I ale The Hype. Moje chyba :o)

nexxie
    Člen

2Sexy : no prave ted zadny IDcka na tubu nejsou.. nebo resp nic co bysme nemeli

Anonymní uživatel
    Host

blake taky zahral deadmau5- strobe

hectic
    Člen

ja bych uvital tracklist rank1, kam mam posilat sponzorsky dary sm0

2Sexy
    Člen

nexx, a muzes sem ony videa IDcek hodit? dik 🙂

nexxie
    Člen

2Sexy : neboj, tube sem dneska projizdel snad 4krat 🙂 chce to jen trochu casu.. loni sme to taky nemeli hned

2Sexy
    Člen

Myslim ze nekdo na foru tu má v podpisu „Blake Jarell“, tak by nam s tim mohl pomoct, ale uz nevim u koho jsem to videl : ). Kazdopadne ja tu scenu moc nesleduju, poznal jsem, stejne jako ostatni, jenom Pryda – Melo : )).

Jinak v Arminove TL je jeste dost IDcek, co takhle zkusit najit na youtubu zaznamy onech IDs ? At se nam to trochu pohne 🙂

nexxie
    Člen

Schmidt : s tim Rainem mas pravdu, nevim na kterou stabajznu sem zrovna v tu chvilku koukal, ze sem napsal do mobilu w and w 🙂
    jinak s tim Ernestem to hral armin urcite.. jen nevime kdy 😉

Jeste me napada jestli nejni jedno z tech IDcek treba jeste Fabio XB & Micky VI – Make This Your Day (Gareth Emery Remix)

Schmidt
    Člen

[b]nexxie:[/b] Takovýhle věci mi nepiš, já teď profňukám celou noc…sm19sm9sm0sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.