Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel nexxie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
Schmidt : ja na to vcera koukal a uplne sem cumel.. rikam si : kua ty vokaly znam, ale v takovymhle kabatu.. a uvedomil sem si, ze Armin hral takovejhle vrztrancu jako je Ashley od Morpha vic
[b]
nexxie:[/b] Čéče, nevím, tenhlencten track jsem ještě neslyšel, tak nevím. Hrál to včera na DJ MAG PARTY v Británii, tak si to musím honem poslechout…sm5
[quote nexxie]Byl sem tam na Jarrella cely dve hodky, ale z toho co hral si pamatuju jen
Dakota - Johnny The Fox (Barnes & Heathcliff Remix)
Robert Miles - Children (Jerome Isma-Ae Remix)
Eric Prydz vs. Cosmos - Take Me My Pjanoo
Snow Patrol – Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix)
Blake Jarrell - Boracay (Original Mix)
Ashley Wallbridge - Solidaritet
Marc Marberg with Kyau And Albert - Grrreat (Original Mix)
..
Napadlo mě neche si někdo dát práci a seřadit videa z youtube, tak jak to zahrál armin v praze? Prostě udělat seznam toho co hrál armin a dalo by se to proložit i videama přímo z koncertu. Mě se do toho nechce,ale kdyby si s tím někdo dal práci docela bych si to poslechnul
Myslim ze nekdo na foru tu má v podpisu „Blake Jarell“, tak by nam s tim mohl pomoct, ale uz nevim u koho jsem to videl : ). Kazdopadne ja tu scenu moc nesleduju, poznal jsem, stejne jako ostatni, jenom Pryda – Melo : )).
Jinak v Arminove TL je jeste dost IDcek, co takhle zkusit najit na youtubu zaznamy onech IDs ? At se nam to trochu pohne 🙂
Schmidt : s tim Rainem mas pravdu, nevim na kterou stabajznu sem zrovna v tu chvilku koukal, ze sem napsal do mobilu w and w 🙂
jinak s tim Ernestem to hral armin urcite.. jen nevime kdy 😉
Jeste me napada jestli nejni jedno z tech IDcek treba jeste Fabio XB & Micky VI – Make This Your Day (Gareth Emery Remix)