Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel nexxie a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)
na konci setu Rank 1 urcite byl Andy Moor Faces a na zacatku Poliaka Deadmau5 GhostnStuff dost mozna to byl Sub Focus Remix v mashupu s Originalem s vokalama
[b]edit nexxie:[/b] taky si myslim ze world is watching me byl v Cosmic Gate remixu 🙁 to je zrovna 1 z mala Cosmic Gate remixu, kde bych radsi slysel original……
Nekde mezi Ramsterdamem a Unforgivable zahral taky posledni TOTW: [b]Paul Webster Ft. Aminda – Time (Sean Tyas Dub)[/b]. 100%
Jeste jsem prisel na to, ze Vam v tracklistu taky chybi [b]Darren Tate vs. Jono Grant – Let the Light Shine In (Filo and Peri Remix 2009 – AVB Edit)[/b]. Zahral to nekde mezo Nothing at All a Out Dimension. Nejsem si 100% jistej s tim mixem, ale nic jinyho nehraje, takze by to melo byt v poradku…
[b]
DJ D8:[/b] Jo kamaráde, to si teda jsem jistej, na 200, 68 % !!! sm16sm13sm15 !!! Pokud se dobře podíváš do mého tracklistu, zjistíš, že On A Good Day skutečně bylo taky, ale byl to versus od Myon And Shane 54 s Emeryho Metropolisem. Takže tak !!! sm8
[quote Paya]Tigi: Jirko, myslím, že to nebyl Superstring, ale Awakenings z té jejich live úpravy ...[/quote]
Ted ty tracky tady srovnavam a asi mas pravdu :o)
Upravil jsem to.
Schmidt: In and out of love hral Armin 100% v Richard Durand remixu. Dam za to ruku do ohne :o)
TIGI :
NA. Marco V – Simulated (ID rmx) byl Jonas Steinberg remix a
N/A. Armin van Buuren vs Rank 1 – This World is Watching Me (Original mix) byl Cosmic Gate remix ne? vim ze sem se tesil celou dobu na original refren a byl sem zklamanej ze nebyl
01. Rank 1 vs. ID – L.E.D. Let There Be Light (ID Mashup)
02. Arteno Divini – Biding My Time (Original Mix)
N/A. Marco V – Simulated (ID rmx)
N/A. Timmy and Tommy – Full Tiltin (Joint Operations Centre remix)
N/A. Rank 1 – Symfo (Original)
N/A. Ronald van Gelderen – Dirty Rocker (Original mix)
N/A. Armin van Buuren vs Rank 1 – This World is Watching Me (Original mix)
N/A. Rank1 – Awakening
N/A. Rank 1 – Breathing
N/A. Paul van Dyk – For an Angel (Spencer and Hill rmx)
[b]Poliak[/b]
N/A. Depeche Mode – Peace (Sander van Doorn rmx)
N/A. Sander van Doorn – Bastilion (Original mix)
N/A. Randy Katana – The Hype (Original mix)
zdravim lidičky..
tak zprvu jsem přijel do Phy až okolo 12té (problém s autem); na Armina jsem přišel někdy ve čtvrt na 1, takže určo nemám začátak….. Poté bych vám chtěl říci, že jsem tuhle akci mel spis „přelítanou“, než abych zapařil a něco zjistl… jinak pár ukázek mám, to jo, ale ne vše.. bohužel :(( ale TM určo bude 100%..
jj ja ten tracklist psal postupne takze je to poskladany dobre.. akorat sem nekde urcite zapomnel neco vepsat.. dohromady to dame urcite rychle doporadku 🙂 kdyz treba jeste Fugaz bude mit nejaky ukazky
nexxie: Tak koukám, žes byl možná o něco málo rychlejší. Ale myslím, že můj tracklist je moožná plnější a věrohodnější. Nicméně ty tracky rozhodně nejsou ve správném pořadí, které u tebe možná sedí víc. Takže se zkusíme kdyžtak nějak sjednotit a případně vytvořit společnej tracklist. sm4sm3
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 48)