TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 194)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Jo tak taky fotky, že jo… [url=http://djz.cz/Fotky_z_Connection_Showtime_news]KUK[/url]

Nejzásadnější kousek asi údiv pana Hozátose (ten mě zabije sm15)

[img]http://djz.cz/fotky/connection_showtime/full/0050.jpg[/img]

Bez zadnych kecu okolo musim souhlasit, tak hudebne nabazenej jsem z akce dlouho neodchazel. Byl to masakr. Lineup na vybornou a show to byla teda 🙂 Fred s Luckou…lahudka.

Jediny minus a to je mlha…klasickej problem. Jinak na vybornou. Tesim se na dalsi, teda pokud bude…

tracidek
    Člen

2 De Luks: Už vím kdo to byl….byl to Dejff…kamarádka na jeho jméno byla koukatsm3

Anonymní uživatel
    Host

to Tracidek: v kolik jsi byl na te 2nd stage ?

pokoko
    Člen

Už nikdy nebudu ve vlaku chlastat bo pak vypadam unaveny i když jsem vubec nebyl….Už nechci videt ostatni fotkysm15

harrycarry
    Člen

ahoj… vim že to sem nepatří, ale je to akutka…
    mám 3 lístky do clubu Mecca na páteční Meccamix ( 3x pro 2 osoby ).. dostal jsem je ale ted sem se dozvěděl že ve čtvrtek musim do zahraničí… vstup je 250 pro jednu osobu tak bych nechal každej lístek za 400Kč… Kdyby náhodou někdo měl zájem tak písněte: dwori@email.cz

ostatní sorry za spam….sm4

Paya
    Člen

lxs, zdravím všechny přátele, díky Vám za bezvadnou party sm4

Fred je fantastickej člověk – nemá absolutně obdoby …

dojmy budou v reportu, již je hotový sm3

djtomino
    Člen

Taky ještě rozdejchávám tu brutální smršť parádní muziky a výkonů dj´s …. sm5

Zazněla tam spousta tracků co neznám, nezkusíme je dát tak trochu dohromady? Nepotřebuju přímo playlist, ale prostě sem vypište, co jste kdo slyšel, rád bych si nějaký poscháněl…. sm4

Díííík sm3

Euphon1c
    Člen

[quote Gizmo]Euphon1c: moc-li seš si jistej tím, že ten Fredův brácha nebyl Fred sám ??? J

[/quote]

freda sem tam ze zacatku viděl taky, ale když hrál první set a stál za pultem, tak sem zahlidl toho druhého vedle mě : ) zkusim někde najít nějaky fotky

Gizmo
    Člen

Euphon1c: moc-li seš si jistej tím, že ten Fredův brácha nebyl Fred sám ??? Jak jsem říkal dávno před vystoupením např kecal s nějakou holčinou u vstupu na parket a vůbec tam coural jak je jeho zvykem … Nezapomenu když takhle coural na Electronic Connection @ T-Mobile ve předu po parketu a ochranka ho pak nechtěla pustit dozadu (v zápěstí se to vysvětlilo – ale byl to výtlem …).

Btw ajo vzduch … na to bych zapomněl – jo to bylo strašný … a vypadávání repra – několikrát řešená limitace – Freda jsem osobně i u b2b viděl jak přidává a přidává a Ladyna to krotila, takže věřim, že po ránu to byl asi problémek sm15.

souca
    Člen

Pro mě jedna z nejlepších letošních akcí.

Hardwick – první půlka setu průměr, ovšem cca od půlnoci to parádně rozjel a hned se parket zaplnil lidmi (do té doby pařil jenom Pokokosm2). Jestli někdo dával dohromady jeho tracklist, byl bych mu velice vděčný, protože zahrál asi 3 věci, které jsem zatím neslyšel a velice mě nadchly.

Fred b2b Laydee – velice slušný výkon. Místy hráli možná až příliš tvrdě, ale jinak luxus. Nejspíše bych je zařadil do line-upu až po Simonovi, ale to už je teďka jednosm3 Každopádně komunikace s publikem na jedničkusm3

Simon – neuvěřitelný peklo! Po E-motion jsem od něj čekal dost, ale to, co předvedl, naprosto předčilo má očekávání. Pro mě určitě jeden ze setů roku. Vrchol večera Underworld – Cowgirl (JOC remix), to jsem myslel, že se snad rozskočimsm5 k tomu Us, Smack, Somenthing’s up a další JOC, Tyas a Patterson sound – no prostě větší energy pecka než láhev vodky s redbullem na exsm5

Baker – původně jsme s přítelkyní chtěli po Simonovi vyrazit domů, ale Fred nás nepustil a vyždímal z přítomných poslední zbytky sil. Do svého ranního setu zařadil i několik trancových klasiksm5 Je to rozsekávač.

Atmosféra panovala po celý večer poměrně solidní (na Prahu rozhodně). Lidi pařili a byli celkem v pohodě.

Mínusy – poskládání line-upu, příliš mlhy, podivný zvuk při ranním setu Bakera (výpadky beden, brutální vejšky)

Zdravím všechny spolupařící a těším se na Transmissionsm4

Petros99
    Člen

Tak máme za sebou další parádní klubovku, musím říct, že opravdu nelituji toho, že jsem také vyrazil….Matt Hardwick super DJ, hrál dobře,
    ale „rozhejbal“ nás svým setem až když pomalu dohrával, pořád mi někoho připomíná, ale nemůžu si doposavaď vzpomenout koho…
    Dále Fred Baker vs. Laydee Jane taky parádní jíízda,na ně jsem už pařil více….jejich b2b set je nezapomenutelný…..po nich nastoupil Simon
    Patterson – taky super DJ a výbornej pařmen, je vidět, že ho to hraní fakt baví a živí – už jsem si od něj pořídil „Us“ – libóóózní track, asi už 5x
    jsem ho dneska poslouchal……………..sm5
    Mno a nakonec nééé japonec, ale o5 Fred Baker a jeho tvrdej dynamickej proggy set i s prvkami hard-tranceusm3, u toho jsem „skotačil“ eště
    v 6 ráno, i když předtím jsem byl chvílema už unavenej, ale tracky typu: Total Blackout nebo Lunar Eclipse, na to správný tranceř jen tak nemůže
    sedětsm15, zejména pak néé iáá….doufám,že tu zas v nejbližší době bude, nejlépe v Praze, Freda fakt můžu nejen jako producenta ale i DJesm4
    Souhlasím s ostatními to vedro tam bylo nesnesitelný, kouř mi ani tak nevadil, ale nedejchatelno bylo hrozně….sm6

Jinak téééž zdravím všechny spolupařící i nově poznaný, taktéž i ty 2 krásný slečny,který než jsem stačil oslovit, radši utekly, asi home…sm15

Dále především také velké díík ostravským pařmenům a pánům Flashovi a Kreekimu za ranní Mekáč na Holešovicích, super ranní sobotní dojezd-))sm4

Euphon1c
    Člen

dle mého výborná akce. dj hrali perfektně, hudební aparatura taky poměrně dobrá, kotel pařících lidí taky byl, sumasumárům další povedená párty.

pár poznatků co se spíše týka organizace

+ moc hezký klub, čisto
    + málo fetáků a sjetých individuí
    + když jsem šel na záchod, vždy jsem se alespon 10-15 minut zdržel dole, pač Djs na druhý stagi hrali taky parádně. kombinace perspection space a what the f*ck me rozsekala 🙂

– no musim říct to jak se i ke slušným lidem chovali vyhazovači to je vrchol arogance.
    – neskutečný vedro, zakouřeno a nedejchatelno, kolem asi 3 hodiny raní zapli nějaky fukary 🙂 a v tu ránu se ochladilo o 10 stupnů a začla byt i zima, foukalo nam to ze shora přímo na zada až do konce akce. přišlo mi, že klimoška nahoře se zapla až kdyz druhá stage skončila.

btw: nepřijel tam náhodou Fred Baker se svojim bráchou? po klubu se motal chlápek , který mu byl podobný , brýle atd 🙂 nevšimli ste si? 🙂

tracidek
    Člen

tracklist bych rád doplnil…ale bohužel na tohle já nikdy paměť nemám!!!….jen by mě zajímalo,jestli někdo náhodou neví co to byl za remix na 7 days & 1 week co hráli Laydeena s Bakerem….luxusní záležitost!!!!!sm2….jinak ještě jsem zapoměl pochválit jednoho borce na 2nd stage…který mě tam svým kvalitním setem nějakých 20minut zdržel….bohužel nevím kdo to bylsm0

honzátos
    Člen

OMG, ta fotka je opravdu tragédie, byl bych rád kdyby se nikde nevystavovalasm15
    No jinak musim říct, že to byla slušná klubovkasm3
    Tracklisty taky asi nedam dohromady….
    Hodnocení DJs :
    Matt : 7,5/10
    Simon : 8/10
    Fred & Lady : 6/10

Jinak souhlasim s Flashem, bylo tam strašný vedro, strašně moc mlhy a kouře z cigaret, to bylo fakt bléééééééé.sm9

Zdravim všechny super lidi z trance.cz a hlavně nově poznané Kreekiho a Kolouška.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.