TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 194)
  • Autor
    ondrab
    Člen

Roxy je divnej klub..ja to tam vubec nemam rad…Mecca svejma kourovejma zachvatama taky sice nic moc, ale je mi to tam daleko prijemnejsi…

Lukin_
    Člen

dukelak : Takže pojedeš taky raději na Orjana? sm16

Sickboy
    Člen

A pokud mam volit mezi Meccou a Roxy, přece jenom si vyberu první možnost. sm4

Sickboy
    Člen

No tak to já se radši necham rozsekat od Simona a Matta. sm3 Á propos, Freda jsem ještě neslyšel.

dukelak
    Člen

Simon je tahák, ale Orjan je Orjan…sm5

Sq4Raa
    Člen

Lidi, pokud zahraje Patt alespoň z poloviny tak dobře, jako tenkrát na Emotion, tak děláte velikou chybu sm2

2Sexy
    Člen

Davam prednost prece jenom Orjanovi a Ronskimu … sm4

Lukin_
    Člen

ondrab : Tuhle akci bych volil nejraději taky ale já si přeju slyšet Orjana sm5

ondrab
    Člen

Lukin:ok…ja nevim no..tak treba to nejak vymyslej a presunou..kazdopadne ja bych urco volil tuto akci, pokud bych si mel vybratsm16

Lukin_
    Člen

ondrab : nvm jestli je to ofiko ale když to psal „daw“ tak něco na tom určitě bude

iamek
    Člen

Jedu i kdybych byl maximalne nemocnej … Baker sm5 … Nejvic nejvic …

deivis
    Člen

A to ještě není vše .. heh.. to datum je hustě seklé… 🙂 pokud to ta osoba co chce dělat akci nerozsekne 😀

ondrab
    Člen

deivis:no co sem ho dvakrat slysel zive, tak hraje prevazne tech-trance..ale docela libivej, zadny bezmyslenkovity duneni a tucani..

Lukin:tak ta Entrance jeste neni oficialne potvrzena ne??..nebo jo?

Lukin_
    Člen

To jako 24.10. bude Entrance s Orjanem a taky 24.10. bude connection?sm6 kua kam jen pojedu

deivis
    Člen

Tak to že je těžce v pohodě člověk mě moc na parketu nepomůže 😀 Zajímala mě hudba, ale už vím takže díky všem.. 500 + Mecca to bohužel nedám i když bych rád..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.