TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 194)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Lidi, fakt jsem měl k Mecce mírnou nedůvěru, ale noc z pátku na sobotu mě rozsekala. Nezáleží ani moc na tom, kde se akce koná, ale spíš na tom – jestli se paří a Djs odvádí svojí práci ( bavit hudbou lidi ).
    Myslím si, že atmosféra byla nadprůměrná, lidí super počet a všem Djs co v pátek v Mecce zahráli, chci poděkovat, že to co dělají, dělají fakt dobře.
    Věřím, že tahle klubová akce má budoucnost, a že neskončí jen u dvou pokračování.
    A jak už tady někdo napsal, když tam bude Fred, tak nálada bude vždycky dobrásm0

Milé překvapení = party oficiálně nahlášená do šesti, ale Fred přestal hrát něco málo po sedmý

Flash2001
    Účastník

Do Meccy jsme dorazili nějak krátce před jedenáctou, takže z warmup DJ jsme slyšeli jen chvíli. Zezačátku tam moc lidí ještě nebylo, ale v průběhu večera přibývali, takže se nakonec vytvořila výborná atmosféra (opět zejména díky trance.cz&spol.). Šampóny a podobnej xindl jsem tentokrát (i vzhledem k pobytu v našem tranceovém kotli) naštěstí moc nevnímal. Zvuk byl poměrně dobrý, akorát teda nechápu, co to pak bylo s těmi výpadky tý bedny, které se několikrát objevily. Moje největší kritika směřuje k vedru, které místy panovalo a k cenám na baru (redbull za 89 je fakt sílasm13).

K výkonům DJs:
    Matt Hardwick: cca první půlka mě moc nebavila, pak to ale rozjel parádněsm5
    Fred b2b Laydee: další vynikající set plný energiesm5
    Simon: super energická jízda, luxusní závěr v podobě Ussm5
    Fred na závěr: pekelná smršť, kombinace Lunar Eclipse a Total Blackout je smrtícísm5

Suma sumárum:
    + vytvořená atmosféra, řada známých, výkony DJs
    – vedro, pár individuí, výpadky bedny, ceny na baru

Zdravím všechny, které jsem v průběhu potkal, pokecal či s nima zapařil

pokoko: nemáš začsm4, doufám, že jste dojeli v pohodě

pokoko
    Člen

No ode me moc pomoc nečekejte tentokrat javim pouze par tracku. Jinak nejvic me Matt rozjel ali wilson – heat haze…A gizmo to jsi tam nevidel ani me jak jsem tam řadilsm15….Jinak jeste diky flashovi za to že nas dovedl na nadražism4

A jinak me hodne rozesmal obchod s nazvem….Second hand + prodej sudovych vin…….sm15

Jamie
    Člen

Nejaky tracklist? Nebyl jsem a moc me to mrzelo, kdyz jsem pred klubem listek prodaval. Verim, ze to byl kotel sm9

Gizmo
    Člen

Tak pro mě super – lidi poměrně naladění (což se poslední dobou neděje v Pze příliš často). Muzika super (dalo by se říct, že jsem si i všimnul poměrně na Meccu slušného nazvučení – možná díky zodpovědnosti DJs, kteří nepřestřelovali na mixu).
    Co mě pobavilo byl příchod Gangsta groupy velmi opálených borců nejspíše originálních importů ze samotných států – došli na parket MEGACOOL okoukli a pak vyrazili hrát na Wiička k přednímu baru a balit baby.

Hlavním negativem pro mě bylo, že jsem nachcípanej, takže jsem vše měl malinko rozmázlé zvýšenou teplotou a domů jsem musel vyrazit už v průběhu Simonova setu.

Jinak postřehy: Fred by se snad mračil jen v případě, že by přišel o ruku – věčně vytlemenej a pořád samá sranda – jako nemnohý z DJs na akcích coural po klubu dlouho před začátkem 1. setu a po jeho skončení se vybavoval ve V.I.P.ku – vele příjemný člověk na první pohled.

add Pokoko a boty – jo jak se na tomhle dá chodit nechápu … sem se divil, že nepřepadne přes pult a to místyu pařila a hopsala jak o život.

Simon dorazil o5 nějak soustředěnej (téměř bych řek nenaloženej), ale jak nastoupil tak se okamžitě rozehřál na provozní teplotu a jel … jinak sem měl teda starost aby si s tim žvejkánim nevyhodil čelist.

plusy
    + vykony DJs a prezentovaná muzika
    + známý a kamarádi
    + poměrně velmi slušný zvuk
    + slušná návštěva pařících lidí

mínusy
    – můj fyzický stav
    – můj brzký odchod
    – že jsem netrefil Ostravskou sekci (kurňa zas tolik lidí tam nebylo)

Zdravím všechny, které jsem tam „trefil“ zvláště pak Honzátose (těšte se na fotku pair excellence, která vystihuje jeho údiv nad prezentovanou muzikou), Smalla (díky za osobní pozvánku na Zoomag a doufám, že se uvidíme už v tom prosinci jak jsem naznačoval …), Payu (dík za půjčenou fixu a slibuju, že příště si už donesu svoji – kurňa mam déjà vu – nesliboval jsem to už letos v lednu ???) a samozdřejmě velekupu všech známejch, kteří o5 zvedali pařící průměr a strhálali zbytek lidí 🙂

Jdu se vrhnout na fotky….

pokoko
    Člen

Takže i neco ja připišu. Harwick dobry set na rozjezd čekal jsme že to bude nuda, ale nebyla. Laydee + Baker super set nečeakl jsme že zahrajou tak jak zahralism3 Patterson to byl blazen, po me určite nejlepši vykon večeraakorat me nasral že nezahral F16 ale tak dalo se to bez ni přežit. No a Baker na konec naprosty rozsek. Tak to ma vypadat na konci každe party. Black ninja bylo delosm3……Jinak Mecca moc fajn klub akorat se mi zda takove divne že ten dj je tak v rohu mi připadne. Jedine co se mi n ate party nelibilo byly od Laydee botysm15……..A tracidek nevydrželsm15….Jinak zdravim všechny co me včera zdravili:)…

Dolikus1
    Člen

Parádní akcesm3 Všichni DJs zahráli na výbornou..Jedničkou pro mě každopádně Simon..při Us sem málem sundal pár těch koulí u stropu:)
    Lidí akorát,světla veliký a hudba výtěčná.Tak za týden v Retrusm0

edit: jinak,Ferryho Radio Crash je pecka jak sviněsm3

tracidek
    Člen

Tak jsem včera poprvé navštívil Meccu a musím říct spokojenostsm2….moc hezký klub,skvělá obsluha a ceny jsou taky celkem únosné na to jak mě každý varoval….a ještě nesmím zapomenout na dvě šikovné gogosm5
    K akci bych řekl,že byla hodně povedená a výkony djs byly špičkové……[b]Matt Hardwick[/b] hrál mnohem trancověji než jsem čekal,jen škoda,že se na něj začlo pořádně pařit,až pomalu končilsm7….[b]Laydee Jane vs. Fred Baker[/b] byli luxusní…moc jim to spolu sedělo,i když mi chvílema přišlo,že hrála víceméně Laydeena a Fred se šetřil na svůj sólo set….ale Electra(Bart Claessen & Dave Schiemann rmx) byla neskutečná!!!!….z tohoto tracku šílím a řekl bych,že i u všech pařících lidí obrovský ohlassm3….[b]Simon Patterson[/b] se mi taky moc líbil…sice mi už chvílemi docházeli síly,ale i přesto jsem si ho moc užil a taky v jeho setu nechyběla Electra v Claessenově a Schiemannově remixu….odpustit si mohl going wrong!!!!…..na samotného [b]Fred Bakera[/b] jsem už nezůstal ale nevadí….i tak jsem si akci skvěle užilsm2

Sonique
    Člen

[quote dukelak]

Arctic Globe / Prison Break je naprosto úchvatnej vinyl 10/10[/quote]

To máš rešt, překrásný tracky. Nic takovýho už nikdy neudělá sm9

Gizmo
    Člen

SHP : po jednom nebo 1/2 litru místo piva??

Hospod je v okolí několik a pivko pokud se nepletu okolo 30 kč … asi se taky na jedno stavim jen tak na jedno někam …

jinak Line-up mě malinko mrzí – po 4. budu muset vyrazit …není mi úplně nejlíp a musím něco naspat (ráno někam musím razit a bez spánku fakt ne e…) a tím příjdu o značnou část Simona sm19

SHP
    Člen

Euphon1c: Hned za rohem třeba Kovadlina. Dělá tam moje bejvalká. Svině, jednou mi tam do pití nalila absinta a já se pak slušně motal 😀

Euphon1c
    Člen

je nekde pobliz meccy nejaka hospoda nebo bar kde nebude stat pivko 70 kc?

honzátos
    Člen

Sakra, bude nás tam nějak málo! Akorát jsem si koupil lupen, stál 495sm6, trochu drahá záležitost, ale těšim sesm2

SHP
    Člen

Já se snažim vynechávat trávu, ale nejde to, je to silnější, než já…

Sq4Raa
    Člen

Vám uschne pindík, mně ne…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.