Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 194)
[quote majklhauske]tracidek meccu není takový problém ji najít obzvlášte pokud přijedete na nádraží holešovice..;) je to tak 10minutek slabší chůze..[/quote]
to je jen dobře….a jak daleko je to od hlavního nádraží??….náš vlak totiž má konečnou tady
To se podívejme,už i Nemo je na trancusm14….zítra to bude luxus….už se těším…..jen by mě taky zajímalo kdo je to ten warm up djsm15….né že bych se na něj chystal…přijedu až na Hardwicka,ale ze zvědavosti bych chtěl vědět kdo to budesm0….jinak lidí se chystá asi zatím málo jak tak koukám,když jsem dneska den před akcí koupil lístek pořád za limitovanou cenu pro prvních 100kusů
Main room stage
22.00 – 23.00 WarmUp dj
23.00 – 01.00 Matt Hardwick
01.00 – 03.30 Fred Baker b2b LayDee Jane
03.30 – 05.30 Simon Patterson
05.30 – END Fred Baker
Gizmo: no na desátou by mi to v poho stačilo….dokonce ještě je to snad i brzy….ale záleží hodně právě na tom,jak bude poskládaný line up časově,abych o nikoho nepřišel….no a taky jsem v Mecce ještě nikdy nebyl….teda celá skupinka co jedem tam nebyla…tak než to najdeme,taky nějaký ten čas potrvá!!!!
Trancidek: já bych radil 17:20 pendoulínem a budete mít čas i na ladění formy nebo normálním ICčkem 17:56 s dorazem na desátou. Teda pokud chcete jít od začátku …
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 194)