TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 194)
  • Autor
    tracidek
    Člen

No už by to fakt chtělo časový line up!!!…ať vím v kolik vyjet z Ostravského hlaváku!!!!…nikde jsem ho neobjevil….neví prosím někdo??

Anonymní uživatel
    Host

A ještě jeden vzkaz pro všechny co ráno musí vstávat, nebo jít do práce: Nebojte je nás víc.sm17

Anonymní uživatel
    Host

Lidi, pátek se nezadržitelně blíží, doufám že už pořádně rozcvičujete těla. Myslím se , že o zábavu bude na týhle akci postaráno!

Gizmo
    Člen

No ja nevim … mi přijde, že tahle čtveřice časově celý večer zaplní – stejně v Mecce se startuje pokud se nepletu na 11. sakriš a víte, že se těšim ??? Akorát jsem zvědavej jak se budu tvářit ráno na vstávání bo se pojedu asi mrknout na závody aut.

Simone 2h + Matt 2h + Fred a LayDee 3 = 7h :)))) jeste nejaky dj urcite jako warmup

pokoko
    Člen

Jinak mam dotaz pro nejake zasvecene..Kdo tam hraje stema 4??? Protože jestli každy bude hrat klasicky 2 hodiny tak to je zabava na 6 hodinsm15……Nebo nejaky exkluzzzziv?

tracidek
    Člen

mám dva bráchy karesm16

pokoko
    Člen

miloooooš ty maš brachuuu? A tvoje deti nejedou?sm15

tracidek
    Člen

nevykrucij se!!!!!….počítáme s tebou i já i Jura!!!…v Mecce jsem ještě nebyl,a Patterson a Hardwick za to stojí…a zakalíme ve vlaku…pojede i můj brácha,tak to nesmíš chybět!!!!

pokoko
    Člen

No snad jo a nepojedem radši na mojado?

tracidek
    Člen

tak kolik lidí vyráží z Ostravy??…..Pokoko a Delicate.S snad pořád platí!!!!sm2

Mam od znamyho co akci dela set Freda Bakera co nahral pro Connection (vcera se poustel na SF radiu) + set LayDee Jane.

Zatim jsem slysel kousek Freda a dost se mi libi sm16 Jeste doposlechnu. Co vy?

[url=http://www.connectionparty.cz/stahuj/Fred_Baker_-_LayDee_Jane_-_Connection_mix.rar]www.connectionparty.cz/stahuj/Fred_Baker_-_LayDee_Jane_-_Connection_mix.rar[/url]

Euphon1c
    Člen

gizmo je to tak, taky sem si tech 10 procent spocital ale povim ti trvalo mi to nez sem si toho vsiml asi 6 akcí 🙂

jinak vcera jsem poslouchal na radiu SF ten setím od freda bakera a mame se doopravdy na co tesit 🙂

Gizmo
    Člen

Euphon1c: poplatky byli vždy 10% a víc … aspoň lupení co tu mám na dohled je např. 377+42, 299+40, 360+40, 378+43… je fakt že některé jsou staršího data, ale situace se tolik nemění …

No nic právě … včera jsem se dozvěděl, že to co ohrožovalo mojí účast se vyřeší tenhle víkend … tzn cuzz tam sm4

Hele, dozvedel jsem se, ze zitra vydaji set Freda, docela se tesim sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.