TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 194)
  • Autor

[quote Euphon1c][quote Nickname_noname]pro Euphon1c

Hele, asi staci cist. 350 Kc + poplatky. Tech 35 jsou prave ty poplatky :)))[/quote]

proc nenapisou rovnou ze ten poplatek je 35 kc ? clovek si pak rekne ze poplatek muze bejt treba 5 kc :)[/quote]

Tak s tim souhlasim sm13

Euphon1c
    Člen

[quote Nickname_noname]pro Euphon1c

Hele, asi staci cist. 350 Kc + poplatky. Tech 35 jsou prave ty poplatky :)))[/quote]

proc nenapisou rovnou ze ten poplatek je 35 kc ? clovek si pak rekne ze poplatek muze bejt treba 5 kc 🙂

Flash2001
    Účastník

Lupeni je uspesne doma, za 385, vsechny rad uvidimsm4

pro Euphon1c

Hele, asi staci cist. 350 Kc + poplatky. Tech 35 jsou prave ty poplatky :)))

Euphon1c
    Člen

lupeny jsou doma 🙂 35 kc poplatek za jeden lupen , na listku je napsano 385 kc takze priste se jim na nejakej predprodej vykaslu a koupim to v klidu namiste.
    rovnou muzou psat i na strankach connection ze to nebude 350 ale 385. ono za 4 lupeny je to docela hezky kilo navrch + cesta na predprodejni stanek

Anonymní uživatel
    Host

Diky… No ja sem se tech benefitu potreboval zbavit, pac me vyrazili… Tak aby mi to zbytecne nepropadlo…:DDD

😀 za to žes pobavil a ze to davaš podcenou necht to tu zůstane..;)

jinak taky bych chtel tzv benefity v práci 🙁

Anonymní uživatel
    Host

Cus, vim ze to sem nepatri, ale v bazaci to neni moc videt…
    Kdo by mel zajem tak mam na prodej 5 – 6 listku… Musel sem vybrat benefity z fachy a nic lepsiho nez koupit tyhle lupeny me nenapadlo…:-) Jeden necham za 300,-

mail : janpospichal@email.cz

Anonymní uživatel
    Host

Každej říká jak je Mecca drahá, já tam jdu poprvé na Connection. Můžete mi říct kolik tam třeba stojí panák vodky, abych se připravil? 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Demo na link je funkční – díky Radkovi .)

naposledy: http://www.idj.cz/deluks/

+ další zajímavé „aktuality“ sm16

EDIT: Zkrácen nick sm16

to DeLuks:

O volne misto na serveru rekni poradateli, Radkovi V….urcite ti pomuze.

Euphon1c
    Člen

hod to treba na rapidshare to by neslo?

Anonymní uživatel
    Host

hhm, tak jsem zjistil že demo nejde stáhnout, protože ten free server co jsem tam to demo dal, není veřejný, pouze pod heslem. Nemá někdo na svém serveru 105MB volných ??

Anonymní uživatel
    Host

to: Nickname_noname: už jsem to sem jednou pastoval, takže znovu: http://www.idj.cz/deluks/

to DeLuks:

Nemas nekde nejaky set ke stazeni? Docela by me zajimal 🙂 Diky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.