TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 194)
  • Autor
    pokoko
    Člen

Chapu chapu je to ponuka….sm3

delicate.s
    Člen

Pokoko: zatim ještě pražanda natrvalo nejsem, ale S.Patterson…..sm11

pokoko
    Člen

tak jo ja ti budu veřit nickname. Jinak delicate.s ty už jsi jako natrvalo pražačka či co?sm10 Miloooooš neboj ja te na bamce nezklamu sice budu rozbity po orionce ale boliera si ujit nenecham by byla minelasm13

tracidek
    Člen

delicate.s: Že cooo??sm10….neblázněte!!!!…Tady je účast povinná!!!…Troufám si říct,že tohle je klubová událost roku,na kterou se já už taky i snad půl roku těším,nic důležitějšího přece v ten den mít nemůžetesm7

delicate.s
    Člen

Tracidek – akorat asi nejdeme na BaM…

tracidek
    Člen

delicate.s: Vy jedete taky??…No to se podívejme….Lidi se celkem hezky sbírají,tak to vidím,že asi fakt nakonec pojedusm3

delicate.s
    Člen

Tracidek – jedem… Já a Roman se tam chystáme… 🙂

tracidek
    Člen

No že bych přece jen jel??….uvidím jak budu na tom finančně po BaMusm3

to pokoko

Kamosi jsou velky, ale opravdu jde o remix original songu od Lucky. Spis se zeptej, kolik ma Tiesto tracku od Freda sm15

pokoko
    Člen

No kdyby ten track vydal Fred pod svojim jmenem tak bych se nedivil. Moc jsou asi kamoši ti dva

Partygirl
    Člen

neuvazuju o tom

Johnvas
    Člen

To by snad měla být ta novinka Breaking The Spell od Laydee Jane, jestli se nepletu…snad Fredův remích

Dolikus1
    Člen

nevíte někdo,co je to za track?sm3

koukam spustili trailer sm5

[url=http://www.connectionparty.cz]connectionparty.cz[/url]

Jamie
    Člen

Takze se uvidime v Mecce damy a panove, dnes jsem koupil listek 385,- je prijatelnych, v Mecce jsem jeste nebyl, necham se prekvapit. Bude to doufam poradnej kotylek, techy narez? sm5 uz se nemuzu dockat, Simon je muj kun

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.