TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 26.4. Progress your Mind, Dopler, Bratislava-Chicane Live

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Autor
    vyrys
    Člen

Housik, byl sem si zasportovat. Zitra se jeste na icq prihlasim a Prochi ma kdyztak na me aj mobil. jinak vyhovuje ten cas 20.15 kdy bysme z Brna prijeli do Breclavy?

Housik
    Člen

Vyrys, kde je ti konec? Čekám na kontakt 🙂

vyrys
    Člen

Housik: ok parada, vecer se ozvu na icq

Housik
    Člen

Vyrys – ok
    Prochi, když tak je zkus vrátit. Jestli máš inkartu a platil jsi je platební kartou, když si jízdenky nevyzvedneš, peníze ti vrátí automaticky na účet se stornem 30 Kč. Každopádně se ozvi na ICQ, ať se potkáme na místě.

prochi
    Člen

tak tomu rikam smula,odpoledne jsem si koupil jízdenky sm19

vyrys
    Člen

Housik: OK, tak se mnou a kamosem pocitej, uvidime co na to rekne Prochi. kdzytak se pak jeste domluvime po icq nebo mailusm4

Housik
    Člen

Místo mám, jedu pravděpodobně sám, lidi odpadli kvůli Cybertronicu. Když tak jsem na I-C-Q: 14-14-81

vyrys
    Člen

Housik: to je slovo chlapa! pokud mas misto v aute pro me + kamose + prochiho, tak je to myslim idealka

Prochi: napis mi na vyrys@post.cz a domluvime se na tom telefonu nebo icq

Housik
    Člen

Prochi + Vyrys: Vyrážím autem z UH, jestli chcete, můžu vás naložit + vyložit v Břeclavi. Jinak věřím, že live set Chicane bude patřit mezi mé TOP sety 2008. Jen škoda, že budou hrát jen hodinu a půl. Ale díky i za to!!! 🙂

prochi
    Člen

ja se připojím až v břeclavi….mas ICQ nebo aspon telefon?jinak zkušený průvodce moc nejsem,jen se vyznam ve vlacích,do dopleru jedu poprve,byl jsem jen jednou v PKO na A&B….ale pozjistuju ti to s tou MHD jestli chces…jinak domluvili bychom se take na souprave ve ktere bysme sedeli…..navrhuju 4 soupravu sedadla 64 a 66(jsou vedle sebe a mel by pred nimi byt stolecek),ty jsou kousek od vozu kde je bar sm3 …..

Edit:dival jsem se na městskou a jeli bysme 201 z hlavné stanice do stanice prievozská což je kousek od dopleru

vyrys
    Člen

prochi: smekam pane za ty informace, diky moc! sm4jj pojedem z Brna dva.
    jinak ja prave myslel, ze ten prijezd 22.13 je docela pozde, protoze zatim vubec netusim jak se z nadrazi dostat do dopleru, vzdycky sem tam jel autem (tentokrat chcem s kamosem trosku zakalit, mel nedavno narozky). Ale vzhledem k tomu, ze Chicane budou hrat od jedne, tak casu dost a navic zkuseny pruvodce by se fakt hodil. takze bych to videl na to „tvoje“ pendolino (vcetne toho zpatky) a aspon bysme pokecali.
    No a predpokladam dobre, ze jizdenky se budou muset koupit dopredu? btw nahodou nevis kolik by z Brna (aj zpatecni) ta jizdenka stala?

prochi
    Člen

vyrys ty ses z brna ne?
    pojed pendolinem

v 20:51 z brna a 22:13 v bratislavě,což znamena za 1h25min!!sm10

navic když si koupíš zpáteční,tak máš nárok na zvýhodněnou místenku do pendolina takže k obyčejné jizdence zaplatiš 86 Kč za rezervaci místa.navic rano jede taky jako prvni vlak pendolino(5:44) takže když budeš chcít zas si jen připlatíš a máš to.

jinak to all:během vikendu je zdarma MHD po celé bratislavě

jinak venku už je i timetable:

Lineup:
    21:00 – 00:00 Goldfingers Djs
    00:00 – 01:00 DJTProject
    01:00 – 02:30 Chicane (Live)
    02:30 – 05:00 Milan Lieskovsky

http://websound.eu/online/news/9858/progress-your-mind-odpocitavanie-sa-zacalo

vyrys
    Člen

mate nekdo nejaky srovnani vlak vs. bus?

deivis
    Člen

Chtěl jsem moc jet , ale asi bude v sobotu jinak

prochi
    Člen

jedu pendolinem,kdo jede se mnou?snad tam dojedu sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.