TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 26.4. Progress your Mind, Dopler, Bratislava-Chicane Live

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 61. až 72. (celkem z 72)
  • Autor
    komar
    Člen

Ohhh myyy gooooood sm10sm10sm10 Tak tady budu i kdybych tam měl dokulhat o berlích a bylo to to poslední co jsem v životě udělal…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Chicane už je dnes spíš takovej cheesy popík, nic pro mě.

BoRo
    Člen

minulej rok v kyjeve taky live,na podzim

P@lči
    Člen

2 deivis: presne tak 🙂

deivis
    Člen

No haluz je ze kdyz jsem se snazil Chicane zabookovat tak me napsal ze uz jezdi jen s celou kapelou.

Sorry but the band only play live – no DJ sets – with 14 to travel and 8 on stage.

Sickboy
    Člen

prochi: A kolik členů mají „ty“ Chicane? 2? 7? sm17

Tak on bude hrát i na PYM. sm10 Já už fakt nerozumim ničemu… Nicméně Polsko má přednost. sm4

drobex
    Člen

Loni Chicane vydal výborný album, třetí tušim a co vim tak před dvěma nebo třema lety byl jednim z headlinerů polskýho Creamu. Holt tak často nevystupuje ale když vystoupí, tak to stojí za to.

Sq4Raa
    Člen

Vůbec nic, jen mě překvapuje, že celou dobu ani vidu ani slechu a najednou 2x vystupuje. Nebo možná vystupuje pravidelně a já o tom vím houby. Pro tento případ jsem za větu umístil otazník.

milan
    Člen

škváro, co máš proti Chicane?sm13sm0

dance-girl
    Člen

Uáááááááááááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sm5sm5sm5sm0sm0sm0sm2sm2sm2sm10sm10sm10

Sq4Raa
    Člen

Došly mu prachy?

prochi
    Člen

http://www.myspace.com/chicanemusic
    zaujaly mě ty chicane u tunnel electrocity tak jsem jim kouknul na myspace a vida co jim tam svítí v dates!

New Live Dates Announced:

Progress Your Mind @ Doppler Club (Bratislava, Slovakia)
    Saturday 26th April 2008

uááá já pojedu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 61. až 72. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.