Úvod›Fóra›Trance Diskuse›3.10.2008 CZECH MATE – RETRO / Laydee Jane, Michal Poliak, Bon Finix, Roman Rai / do 23:30 vstup zdarma/
Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
ja myslel co hraje jestli to ma hozeny spis do housu nebo progresive , ja jsem taky na smichoff summeru neznal ani jednoho djje a nakonec se mi tam mooc mooc libilo 🙂 ja jsem ji prave nikdy neslysel na zivo, zkusim si sehnat nejaky sety od ni
Euphon1c : k nikomu ji neprirovnavam, tezko rict kam s ni, mne se jeji styl proste zamlouva, treba Luccu moc nemusim. Ke kvalitnimu vystoupeni jsou treba znamejsi songy? Jeji hrani me vcera bavilo a to mi staci…
[quote Jamie]Už jen kvůli včerejšímu výkonu Laydee v Plzni na Discovery si tuto party nenecham ujit, stale mi je potvrzuje, ze je ma cz best Djka sm5[/quote]
prosimte co presne hraje, ke komu ji srovnas? jaky znamejsi songy zahrala? ja do retra stejne nakonec prijdu 🙂
proč ta LayDee vypadá na tom plakátu jak 60ti letá vyfaceliftovaná baba? sm16 ….retuš neuškodí, ale když je jí moc…. jinak nevim, je to lákávé …ale den potom taky něco je sm15