Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 30.01.2009 – House Factory Live with Blank & Jones (DE),Fabric
- Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
kuchtajz a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
4. 2. 2009 v 23:07 #116311
tracidek
Členještě nějaká videjka:
[url=http://youtube.com/watch?v=3eMd75VlYE4]www.youtube.com[/url]
[url=http://youtube.com/watch?v=QPgnvSuxapU]www.youtube.com[/url]
[url=http://youtube.com/watch?v=R_q8r5c4URI]www.youtube.com[/url]
[url=http://youtube.com/watch?v=QrPW7tYRfJs]www.youtube.com[/url]3. 2. 2009 v 21:59 #116226dardic
ČlenNo tak já taky přidám své dojmy.
Přišel sem tam už kolem 21:45 takže problém s šatnou sem vážně neměl.
Ringo to pěkně rozehříval svým setem. Na konci jeho setu už byl parket celkem plný.
Martin Gredner mě velice mile překvapil….nečekal sem od něj tracky SvD vs. RW – Close My Eyes, Ali Wilson – Shakedown a taky Sam Sharp – Roundabout (SvD Main Mix). Jeho set se mi hodně líbil.
Vrchol večera samozřejmě Blank & Jones…..bavil sem se neskutečně dobře…..akorát to vedro a tlačenka no…..ale překousnout se to dalo. Dost mě překvapili když ke konci setu zahráli Love Comes Again v nějakém remixu. Pokud bych mě srovnat set od Jaspy ze Summer of Love a ted od obou z Fabricu, tak mi to přijde tak nastejno. Sety celkem podobne. Ale určitě jsem z jejich vykonem spokojený. Pica sem tak nějak prokecal s kámošem….ale co sem zaslechl tak zazněly celkem starší tracky. No a Jerry to sadil…..něco se mi liblo něco ne……ale pařit se na to dalo. Ke konci už sem se sbalil a šel domu. Takže pro mě velice povedená klubovka!!!1. 2. 2009 v 22:11 #116118tracidek
Člen[quote iamek]tracidek : No ted jedna slecna dostala jen tak litr ... Vlastne ne jen tak ... Proste typek chtel az mu da bundu za pult ... 🙂 ... Slusne vydelane prachy 🙂 ...[/quote]
trošku drahá šatna,ale je pravda že tu frontu bych taky nestál co byla po 23hodině!!sm17
1. 2. 2009 v 21:47 #116114iamek
Člentracidek : No ted jedna slecna dostala jen tak litr … Vlastne ne jen tak … Proste typek chtel az mu da bundu za pult … 🙂 … Slusne vydelane prachy 🙂 …
1. 2. 2009 v 21:24 #116110tracidek
Členještě i já doplním k obsluze ve Fabricu,protože tam chodívám často,tak můžu opravdu říct že se tam rozhodně za barem nikdo nefláká!!!…jo taky znám desetiminutové čekání na drink,ale není to tím že by se obsluha flákala,ale jednoduše když je klub masivně přeplněn,dá se s tím hold počítat….možná by nebylo na škodu zkusit zavést systém placení jako je v dopleru kdy každý zákazník dostane na ruku hodinky s čipem a nakonci vše zaplatí,tím se nezdržuje placením a vše je rychlejší….pravda,že tím zase obsluha přijde o tringelty,které jistě má na takových nocích hodně pěkné
1. 2. 2009 v 20:35 #116107pokoko
Členno ja jsem chuj na take věci. Ja píšu jen některé písmenka s diakritikou:D..Ted jsem si dal záležet. Jj ta černovlasá je Sašasm3 No ja barmany nejak neřešim hlavne když jsou v klidu a nejsou protivni
1. 2. 2009 v 20:10 #116105dukelak
Člensašenka, to bude ta sexbomba černovlasá asi, co? sm2 10/10
…jinak ve F jsem byl 2x a nikdy se barmani/nky neflákali…navíc si dávaj fakt záležet na míře piva, se jinde nevidí…1. 2. 2009 v 19:46 #116104Anonymní uživatel
Hostbarmani ve fabricu to celkem flakaj furt
1. 2. 2009 v 18:34 #116096K1aptcha
Členmike_h: píše asi po ostravsku, to nepoznáš? sm0
1. 2. 2009 v 18:33 #116095mike_h
Členpokoko: uz by sis mel vybrat, jestli teda budes psat s a nebo bez diakritiky, to se neda cist..
1. 2. 2009 v 18:25 #116094pokoko
ČlenHousik do barmanu nerypej Sašenka je nejvetši delo barmanka myslim si že všichni souhlasism4 A Myslim si že zas tolik lidi mimo ostravu tam nebylo a z ostravy všichni vi že tam ty dveře jsousm4 A jerry že hraje vyplaychy nooo ja už se radši zdržim komentaře bo mam zase hadavousm15
1. 2. 2009 v 17:47 #116093Housik
ČlenByl jsem ve FABRICU poprvé a vcelku příjemné prostředí (až na druhou stage). Škoda jen, že přeprodávají kapacitu, to bych radši uvítal dražší lístek, dražší ceny u baru (bez zoufale pomalé obsluhy – být majitel, tak ty barmany do jednoho vyhodím) a víc volného prostoru díky míň lidem v klubu – v 1 ráno byla neskutečná tlačenka všude a děsný vzduch. Blank&Jones zahráli přiměřeně progresivně a tvrdě, ostatní nic velkého, Pico dal pár i starších kousků, co mám rád, Gredner fajn, Jerry „Star Trek Enterprise“ naprostý výplach. Osobně nejezdím na akce jen kvůli hudbě/DJ’s jako někteří místní diskutující, ale hlavně kvůli setkávání s přáteli a poznávání nových lidí… tímto zdravím Amoondreho a Renatku, kteří do Fabru přijeli z Brna 😉
Ten stan – řekl bych, že malé využití není chybou návštěvníků, ale pořadatelů, protože byl uvnitř klubu málo propagovaný a málokoho by napadlo, že nějaké malé dveře v rohu, kde se většina návštěvníků ani nepodívala, vedou do venkovního stanu s barem…
1. 2. 2009 v 10:38 #116067Creams
ČlenTak k párty … měla hodně + jak djs tak ozvučení, světla prostě standart fabricu, ale to horko bylo strašne po pár minutách když člověk ani nemusel tančit a už se potil jak… ta kryogenka by byla luxus ! Jen na těch nározkách taky nebyla udělana nej … byla blízko lidem a nebylo moc příjemné jak jsi stál pod tím ! Jinak BaJ a Pico … jsem byl moc spokojen skvělé vystoupení !
31. 1. 2009 v 23:34 #116060tracidek
Členandre: to máš pravdu…levně to rozhodně nevyšlo a když to bylo ještě zbytečné,tak ty peníze o to víc mrzí….spíše mohli být unvestované do kryogenní show jaká byla na narozkách fabricu loni….ty děla to vždy aspoň nachvilku fajn osvěžily…ale tak třeba je tohle o hodně nákladnější,to nevím zas tolik se v tom neorientuju
31. 1. 2009 v 23:13 #116059andre
Člentracidek: u těch hořáků kosa nebyla sm2 kdyby ten stan byl plnější, tak není kosa ani jinde v něm, bych řek… o stanu nikomu ani muk :-X kdoví ale,jesi na nějaké větší akci příště bude,hádám,že pronájem musel být pěkně mastný…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.