TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 30.01.2009 – House Factory Live with Blank & Jones (DE),Fabric

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 67)
  • Autor
    Creams
    Člen

nene jen v OV v předprodeji v titty twister, nebo na místě

milan
    Člen

ticketpro nebo ticketportal nic?

Creams
    Člen

Bude to sice sardinie, ale těším se 😀

hoky
    Člen

mno asi dojedu taky:)

Lukin_
    Člen

na místě za 300 v přeprodeji v titty twistru za 250…předprodej je tuším od 15.

Anonymní uživatel
    Host

kde koupit lupeny? ve fabru a v titty twistru?

Creams
    Člen

JJ už se těším 🙂 Blank a Jones srdeční záležitost …

DomManiac
    Člen

je to jasneeee… uz se moc tesim 🙂

pokoko
    Člen

jedine nechapu…..Proč se vždycky na takovy večer nemužou dovezt aspon 2 jmena na večer…..Furt to same dokola. Ale ja už do toho nebudu mluvit mam to v kulach a stejne se na tom nikdy nic nezmeni v tom fabru…..Asi se dam na oldies a budu posluchat pořad ty same songy večer co večer dokola…..OT: Myslite že lide za 20 let na oldies budou kalit pořad na stejne hnoje? Nebo bude neco noveho jako oldies?sm15 No nic jdu si radši zakuřit…sm14

Nemo
    Člen

no uz aby to bylo sm0

tracidek
    Člen

Tak už jsou tedy známá komplet jména: Blank & Jones,Martin Gredner,Pico,Jerry,Jet Fever,Ringo,Robiq a Lukash

Creams
    Člen

JJ 30.1. je potvrzené datum od Martina už více než přes měsíc a půl co mi to říkal 🙂 takže na tenhle večer bude luxusní sm2

Lukin_
    Člen

Klaas neměl být ve Fabru ale jiném klubu

tracidek
    Člen

[quote majklhauske]tracidek si občas taky psolechni více songů od autora.. klaas není jen infiniti[/quote]

tak jsem si ho vyhledal na myspace,a musím říct že je to pro mě ještě větší bídák,než co jsem slyšel jen jeden shit infiniti….všech 5 tracků co tam má ve svém přehrávači je absolutně mimo můj vkus a řekl bych,že se hodím možná tak na diskotéku k nám do Orlové…..pokud se to někumu líbí,tak mu to neberu….ale mě teda ne,a jen doufám,že Grednerům taky ne!!!….tohle by bylo pro mě ve Fabricu utrpenísm17

tracidek si občas taky psolechni více songů od autora.. klaas není jen infiniti

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 67)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.