TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 31.10.09 EMA’s Paul van Dyk Night in Berlin

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 68)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

no tož taky se přidám

[b]První PvD (1hod)[/b] – ano proggy sound jak říká D@ve, prostě na pohodu a rozehřátí nově příchozích
    [b]Nick Warren (2hod)[/b] – do tohoto večera jsem ho neznal, uchvatil mě až pár trackama v druhé hodince… jinak to bylo malilililinkato monotoní sm6
    [b]Druhy PvD (3hod)[/b] – [b]z 90% stejnej tracklist jako u Amsterodam Dance Event před týdnem[/b]– nezklamal a ani nepřekvapil – ovšem poslední „trance“ hodinka opravdu stála za to ;)) btw. [i]Madonna – Revolver (Paul van Dyk Remix)[/i] – jeho nejnovější remix zazněl tento večer celkem 3x sm3
    [b]Josef Ottavianovic[/b] – dle mě nej setík večera – všichni jsme zapařili na 120% 😉
    [b]Filo & Pery[/b] – také nepřekvapily, techtrance tracky jako u jejich předešlých setíků z jiných destinací :)) příjemné ukončení před odjezdem – avšak už nebyla síla na tancování

Opět jsme si potvrdili to, že germáni jsou veliká čuňátka – ať už se jedna dle „sjetých“ či totálně opilých xichtů sm18 tak i v hlučnosti, co se týče ubíjející našich vnitřností, basovou linkou sm13… [b]TOTO[/b] byla moje první párty, kdy jsem opravdu [b]musel[/b] použít špunty do uší sm6

[i][b]Každopádně děkuji za perfektní spolupařící : D@ve, Bajkal, Gizmo, Paya, Lwice, Tigi, Fox, Janča & Wega (až zo slovenksa) 🙂
    [/b][/i]

DjDkD@ve
    Člen

Tak jsem doma z vejletu, nezmokli jsme, uz jsme tu sm15

Dojmy pred skokem do postele:
    Prvni Dykuv set – nudny proggy sound, jen tak na pohupovani pred vchodem do satny…… 5/10
    Nic Warren – prvni hodina celkem monotonni proggy, druhou hodinu sice proggy, ale uz tam hazel i zajimavejsi tracky…… 6/10
    Druhy Dykuv set – slusny zacatek, ovsem po 20 minutach zacal nesmyslne technit, coz byl konec zabavy + neuveritelne prebasovany zvuk (podobny jako pred rokem na Mayday pri setu Liebinga) Druha hodina – ani ryba ani rak, stridal to, jeden dobrej song, dalsi shitka, a to furt dokola…… Treti hodina – naprosto libozni trancik, skoda, ze az tu posledni hodinu…… Takze kdyz to sesumiruju, tak mi vychazi 6/10 – nejslabsi vykon u ktereho jsem byl Live ever sm13
    Giuseppe Ottaviani – jednoznacne set vecera, snad az na 2 songy jizda od zacatku az do konce, dal i nove songy z jeho noveho alba, takze celkem zasadni inovace v tom jeho LIVEku……. 10/10
    Filo & Pery – hrali celkem povedeny techtrance setik, ale uz bohuzel nebyla sila na dalsi pareni, takze jsme se vypravili kratce po sedme hodine vstric nasi domovine, to co jsem slysel hodnotim hodne kladne a zahrali i Anthem, ktery jsme si sborove zaspivali!!!! 9/10

DjDkD@ve
    Člen

Takze ja take vyrazim sm2

Fox Mulder
    Člen

Tak já vyjíždim!! sm11

alexx
    Člen

kdybych nehrál dnes v Brně, tak bych jel taky … si to tam užijte sm4

Fox Mulder
    Člen

Já si ještě zdřímnu.. sm11

FUGAZ
    Člen

..s Vámi je radost spolupracovat chlapci sm0 jeste si tak 2x poslechnu PvD @ Escape Venue, NL Amsterdam Dance Event 2009 (i s tim blbym speakerem sm13 ) a jedu do Litoměřic…

Gizmo
    Člen

I naše skupina je OK – máme pořešené 2×2. Balím a zařiziju

Fox Mulder
    Člen

[quote Tomangel]zdravim, jinak predem varuji je vyprodano,tak ze bacha at nekdo nejede zbytecne[/quote]

Díky za varování. Naštěstí naše skupina to už má pořešeno. sm3 Už jsem se poučil z minulých chyb. sm0

TIGI
    Člen

[quote Tomangel]zdravim, jinak predem varuji je vyprodano,tak ze bacha at nekdo nejede zbytecne[/quote]
    sm10

Nulda
    Účastník

Fugaz: Decin 2 – Nove Mesto

Tomangel
    Člen

zdravim, jinak predem varuji je vyprodano,tak ze bacha at nekdo nejede zbytecne

Fox Mulder
    Člen

[b]2 CK D@ve:[/b]
    Moje skupina je (podle nástupu) Tigi, Slunečnice, Paya & Lwice. sm3

Máte nějakou českou vlajku s sebou?? sm3

lidicky uzijte si to moc…vazne vam zavidim a jen doufam, ze Paul udela svoji vanocni oslavu narozek a uvidim se tam s vamasm11

Paya
    Člen

D@ve: jůůůů, supeeeer, čím víc Čechů, tím líp!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 68)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.