TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 3G, Menno de Jong (NL), Fabric Ostrava :) 21.9.2007

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M4RT1NEK a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 69)
  • Autor
    hoky
    Člen

rozhovor s mennem

HOME

BEGINKA
    Člen

lidi už dneskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-O:-D

BEGINKA
    Člen

ááááááááá mně už aky:oP:oP:oP:-P:-D:-D

andre
    Člen

táááák, lístečky už se smějou doma 😛

Starf
    Člen

nevim jestli uz sem to taky nepsal do toho predesliho topicu, ale na hernich forech je to spis jako bezvyznamnej post, kterej ti prida 1 odpoved navic v post counteru… 😛

hoky
    Člen

jo aha tak já su neznalej víš takže mám v tomhle nějaký mezery no:-D

Sq4Raa
    Člen

Už to tu bylo vysvětlěno. Prostě že souhlasíš s tím názorem.

hoky
    Člen

paya: co znamená +1???

Paya
    Člen

+1

tak se dobře bafte, lidičkové.. B-]

M4RT1NEK
    Člen

tak ja jedu pro bajkala na nadrazi vitkovice…myslim ze je to IC Hutník 🙂 a pak jedeme do fabricu 🙂

hoky
    Člen

andre: ok díky moc za info, snad se tam dostanu:-D

andre
    Člen

hoky: pokud přijedeš z nádraží ostrava-svinov, tak pojedeš buď tramvají č.4 až na zastávku Plynárny (tramvaj buď zastaví skoro až u klubu, anebo pokud tam nebude končit, tak pojede kolem a to vystoupíš na stejnojmenné zastávce (Plynárny) a vydáš se kolem modře osvíceného mrakodrapu plynáren, asi cca 1 minutu a taky to hned uvidíš), anebo tramvají č.8 podle druhého způsobu čtyřky (tzn.projít ulicí kolem mrakodrapu plynáren cca 1 minutu, nejde to minout)…
    anebo cesta z hlaváku jsou jiné tramvaje, nevím čísla, ale myslím, že všechny tramvaje z hlaváku budou mít zastávku Plynárny, takže projít kolem mrakodrapu plynáren cca 1 minutu a je to 😉
    Anebo další možnost – dostat se na Stodolní a ze Stodolní to je pěšky cca 10 minut, ale tak trošku neurčitým směrem :o)

hoky
    Člen

jo to bude dobrá párty, mám eště dotaz, v Ově sem nikdy na akci nebyl kže nevím jaxe dostat do fabricu,poradí někdo???

BEGINKA
    Člen

to bude pááárty hooooodne dobraaa to si nenecham ujit těšim se jak malá !!! hlavně na Menno de jong a Dj michael C :-D:-D:-D:-D:oP:oD takze lidi prijedte budete nadšený

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.