Úvod›Fóra›Trance Diskuse›4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha
Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 191)
Kazdopadne jeste stale zvazuju, jestli si sam zahraju, nebo se radsi budu venovat cely vecer vam, mym drahym hostum .
přeloženo z atrofštiny..:
nepustím sklenici z ruky a budu se starat o svůj přijem tekutin a připíjet si na své zdraví. Na konci už budu tak statej že bych to za gramci neustál ..
fuchs: tak to bylo hezke, dekuji sm16. Kazdopadne jeste stale zvazuju, jestli si sam zahraju, nebo se radsi budu venovat cely vecer vam, mym drahym hostum sm4.
Jo a hlavnimi hosty budou vsichni, kdo prijdou a budou se dobre bavit, takze trosku poopravim tu uvodni „tiskovku“…nejvzdalenejsi host bude mit za svym nickem NL sm0
panejo … den potom má potencionální tchán kulatiny a já tam mám fotit, točit (pivo), míchat (za barem) a hrát (hurááá z toho mám největší radost … už od ségřiný svatby jsem neslyšel Mašinku a pokondry a podobný skwosty … ) saktra jak to tak čtu tak snad i přijedu … jinak sobotu nepřežiju … I když je tu varianta že bych mu vypil dárek – to by mě vezli – ale do poslední chvíle bych to viděl optimisticky (80% alpskej rum v množství 1L)