TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 191)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Našel jsem náhodou další jméno, který tam bude sm3. A myslím, že už jen tohle jméno je moc lákavý sm5

SHP
    Člen

Athro: Ale víš jak jsme to myslel sm4

bajkal
    Člen

jj Athro ale ja budu hlavne na barusm16.

Raduška
    Člen

Vše nej, mrzí mě to, ale nedorazím, bohužel studuju i v sobotu. Čeká mě celodenní kurz, takže zůstávám v OL.

Krásný narozeniny!

Athro
    Člen

Supr! Mam radost z pozitivnich reakci!!! Doufam, ze to vsechno dopadne!

SHP: Presne, mne je jasny, ze byste vsichni na moje narozky prisli i kdybych hral sam trebasm0.

Bajkal: Tak to je supr! Athro’s and Bajkal’s B-Day party! To to ale musime poradne rozjet!!!

Kurnik, jak je mozny, ze se to tak rychle rozkrikuje…jeste jsem nestihl vsem poslat pozvankysm10.

Nicmene muzu pomalu lineup odkryvat…

Damy a panove, s radosti a s diky chci oznamit, ze moje pozvani prijal hudebni znalec a hlavne kamarad PAUL ANDREWS!!!sm5

káčko
    Člen

eeeej, Princezna žije! sm2

Flash2001
    Účastník

tož ukázat bych se tam mohl. No a další den hurá na Brandta… To toho opět moc nenaspím.

Princezna
    Člen

hned mě napadlo jedno jméno a kluci mi to pěkně potvrdili, takže ďakujem 🙂
    káčko: se uvidímesm4

small
    Člen

– no to jsem zvedav s cim Athro prijde, jsem napnutej jak nudle sm0

bajkal
    Člen

Ty woe ja mam tayk narozkysm15,takze asi dam dost pohodovy a krasny narozkysm3.Nejspise dorazim a pote jedu do Blavy na Black a Jones sm16

Leosh
    Člen

to je jasné, ale když už to Athro naťuknul…sm0

SHP
    Člen

Tak myslim, že na narozeninové party by se nemělo chodit kvůli DJovi z NL sm4

káčko
    Člen

alexx: mooooc bych si přál, aby hrála stejně luxusně jako tehdá, dodnes to považuju za druhej největší brutus co jsem kdy zažil

alexx
    Člen

káčko: jj… nezapomenu, jak jsme na ní pařili zmrzlí a rozespalí v 6 ráno sm15sm15sm15

káčko
    Člen

alexx: jj, máš s ní stejnou zkušenost co sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.