TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 181. až 191. (celkem z 191)
  • Autor
    alexx
    Člen

heyyyy…tak to bude jízda sm0 … hlavní hvězda je fakt luxusní sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

řešit lajnap na narozky :D:D:D

athro: nic neslibuju, ale rád bych se stavil minimálně potřást pravicí

Leosh
    Člen

rád přijdu a doufám že potkám i spoustu dalších známých, jak nedávno na zoomagusm0

na slíbeného DJe z NL se budu těšit – toho jsem ještě neslyšel…sm4

mike_h
    Člen

Athro: rad bych se zastavil, ale den potom mame jet na Apparata do Nemec, uvidim co se da delat sm7

Binary
    Člen

Počkám si na line-up, ale 5.4. je Brandt…

Athro
    Člen

prochi: no tak nechtel jsem to zatim resit, protoze prave ta nevedomost a spekulace jsou zivnou pudou kazdyho fora, nicmene teda aspon naznacim…ano, tento DJ uz tu jednou v Praze pred nekolika lety byl…

kacko: jsem rad! taky doufam, ze se sejdou samy znamy a ze to bude pro vsechny prijemne prozity vecer 😉

káčko
    Člen

Athro, rád se zastavim, konečně vůbec pozřu prostor Vertiga a doufám, že se zastaví co nejvíc známostí 🙂

komar
    Člen

No ono spekulace nad lineupy je 50% obsahu trance.czsm15 Zbylých 50% se dělí mezi flejmy, OT a konstruktivní debatu (nodvažuji se odhadnout, kolik % připadá právě na ní) sm13

Newman
    Člen

můžeš naznačit jestli už tu tento dj byl či ne?

omg, další fórum o spekulacích? to fakt nemůžeš vydržet, prochi? sm17 Stejně ti to jméno Athro neřekne, mně tyto dotazy přijdou naprosto zbytečné…

prochi
    Člen

nice,uvidime kdo to bude,můžeš naznačit jestli už tu tento dj byl či ne?

Athro
    Člen

Ahoj pratele a kamaradi! Predem bych chtel vsem moc podekovat za projevenou podporu v ramci ankety Dance Music Awards a at uz dopadne jakkoliv, nesmirne si vazim vasi snahy a obetovaneho casu a penez pri posilani hlasu.

Nejen jako dukaz moji vdecnosti pro vas momentalne pripravuji mensi vecirek, ktery bych si dovolil spojit s oslavou meho ctvrtstoleti na tomto svete 🙂 Prozatim se omezim pouze na konstatovani, ze timto vyznamnym okamzikem bude vecer a noc 4. dubna tohoto roku a mistem prijemny klubik v centru Prahy – Vertigo.

Lineup a dalsi informace zverejnim v nejblizsich dnech, nicmene muzu prozradit, ze hlavni host bude mit za svym nickem NLsm4

Budu se tesit a doufat, ze mnoho z vas uvidim.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 181. až 191. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.