Athro: no až ti na 30 potáhne jako mě (ne v řádech let ale měsíců) tak házej mračící se smajly … Mě už z toho chytaj depky …
Jinak série průšvihů se nezastavila … nejspíš jsem si úspěšně odpálil desku takže mimo jiné – fotky … jen v práci a to zase díky tomu, že jsem chyběl tejden nestíhám … snad do konce týdne no …
Jinak v práci sem dneska dostal teprve po druhé za 3 roky sodu jak kráva, že jsem kolegyni pokazil komp a že neřešim odpálenej komp. Realita ??? Kolegyni jsem instaloval znova Office a nedal jsem jí zástupce na plochu, takže prostě neuměla pustit word (a to je jí 34 a s kompem si rozumí skoro nejlíp ze všech tady) a odešlej komp jsem obšlápnul tak, že do konce týdne bude opravenej, což je ve státní správě něco jako polární záře ve středních Čechách.
Prostě jak by řekl František Koudelka – tady je to samej křížek, ale po 20. květnu už možná budu mít zase nějakej neutrální den sm19… (pro neznalé – křížek znamená den kritický, kdy člověku a na člověka vše padá a kondiciogram nemám zpracovaný jen proto, že by určitě byl špatně díky vadné elektronce e-třenáct z podniku Katoda Olomóc)