TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 191)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

gizmo‘: tebe ta depka nepustila co, hele nikdy neni tak hrozně, aby nějakýmu hajzlovi nemohlo bejt ještě hůř sm2

Gizmo
    Člen

Athro: no až ti na 30 potáhne jako mě (ne v řádech let ale měsíců) tak házej mračící se smajly … Mě už z toho chytaj depky …

Jinak série průšvihů se nezastavila … nejspíš jsem si úspěšně odpálil desku takže mimo jiné – fotky … jen v práci a to zase díky tomu, že jsem chyběl tejden nestíhám … snad do konce týdne no …

Jinak v práci sem dneska dostal teprve po druhé za 3 roky sodu jak kráva, že jsem kolegyni pokazil komp a že neřešim odpálenej komp. Realita ??? Kolegyni jsem instaloval znova Office a nedal jsem jí zástupce na plochu, takže prostě neuměla pustit word (a to je jí 34 a s kompem si rozumí skoro nejlíp ze všech tady) a odešlej komp jsem obšlápnul tak, že do konce týdne bude opravenej, což je ve státní správě něco jako polární záře ve středních Čechách.

Prostě jak by řekl František Koudelka – tady je to samej křížek, ale po 20. květnu už možná budu mít zase nějakej neutrální den sm19… (pro neznalé – křížek znamená den kritický, kdy člověku a na člověka vše padá a kondiciogram nemám zpracovaný jen proto, že by určitě byl špatně díky vadné elektronce e-třenáct z podniku Katoda Olomóc)

deivis
    Člen

Autor: Athro (IP zapsáno) – 30tka je pro mě zatím super věk 🙂 uvidíme jak dále.. takže nesmutni .)

vyrys
    Člen

Athro napsal(a):
    ——————————————————-
    tak ted uz opravdu
    > oficialne tahnu na 30sm7

vitaj v klubu panackusm3

Athro
    Člen

Stepan: Dekuji mnohokrat, tak ted uz opravdu oficialne tahnu na 30sm7

tak jsem tak zjistil, ze máš náš milý Athro narozeniny právě dnes, tož teda vinšuju ešče jednó šecko nélepší sm3

jinak díky moc za pozvání a i když jsem řídil, bavil jsem se skvěle a celá akce byla výborná! Zdravím všechny, se kterými jsem měl tu čest se seznámit a pokecat sm4

vyrys
    Člen

Paya: vsak v pohosm4

Paya
    Člen

vyrys: tak já bezvýhradně souhlasím, Dopler by byla chabá výmluva, nebýt toho, že jsem do 10PM pracoval, neměl jsem ten večer auto a nikdo by se mnou ze severu nejel … takže jsem zvolil a zůstal jsem doma s nemocnou Lwicí, alespoň nebyla sama … škoda, kdyby to bylo příští týden … každopádně jsem moc rád, že se akce povedla, to Athrovi moc přeju sm4

versusio
    Člen

Super akcička , zdravím všechny s kterými jsem měl možnost té noci pohovořit či protančit 🙂
    Jinak Arctic super , užasný sympaták a pozitivní člověk .
    Nejlíp mě ale dostal Athro , Burn with desire je moje slabost , nádhera 🙂

Athro
    Člen

Sakra, taky bych se hned vratil 🙂 Jinak hodim do tracklistu to, co hral Arctic…to moje snad neni ani potreba, stejne to byly odrhovacky sm15

Newman
    Člen

Raduška: nic, co by stálo za zmínku sm16

Raduška
    Člen

Newman: nemám, a ty máš z víkendu fotky?

deivis
    Člen

Já to ani nepoznal i když hlášku Hej DJ sem myslím pronesl 🙂
    Safra hned bych se vrátil 🙂

Flash2001
    Účastník

zooropa: Me ten tvuj psytrance stejne opet rozsekalsm5 Btw, mohl bys kdyztak nahodit tracklist, jelikoz jsem opet zapomnel, jak se jmenoval ten druhej track od konce, cos tam dalsm3

vyrys
    Člen

zooropa: nahodou to jaks me pasoval do role hlavniho hlasice jestli to hraje nebo nehraje me docela bavila a vubec me ten tvuj zapas se zapojenim nevadil. a rekl bych, ze tam nebyl nikdo, komu by to vadilo. ta atmosfera tam byla tak v poho, ze to ani neslosm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.