TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 191)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Tak ja bych chtel taky jeste jednou pogratulovat oslavenci
    Byla to luxusni oslava se vsim vsudy. Super lidicky, bomba fotky – prijdou mi obzvlaste dobre vypecene sm0

Bohuzel jsem trosku na zacatku zapasil se zapojenim, protoze notas ze ktereho jsem hral nebyl muj a
    hodinu pred prichodem jsem jeste v praci do nej instaloval traktora rovnou z internetu sm3, vysledek zpusobil,
    ze jsem mel spatne nastaveny odposlech ve sluchatkach, takze to bylo doslova michani nahlucho.
    Tak priste uz s vlastnim vybavenim bude snad i ta slibena synchro projekce jako na Zoomagu.

vyrys
    Člen

a co ste jinyho od Palciho cekali nez naprosto skvele odvedenou pracu? nadherny fotky, nektery fotky si vubec nepamatuju a vlastne sem vubec netusil, ze me Palci fotil tolikratsm3 no proste paradni akce!

dance-girl
    Člen

Fotky výborný, až mě mrzí, že jsem se taky nezúčastnila sm7

Oslavencům ještě dodatečná gratulace! sm3

Athro
    Člen

Ahoj!

Chtel bych vam strasne moc podekovat, ze jste v patek prisli! Hlavne diky vam tahle party dopadla tak, jak dopadla. Vy jste vytvorili neuveritelnou atmosferu, ktera dostala nejen me, ale taky Arctic byl nadsen a chce se brzy do Prahy zase vratit.
    Dekuju vsem za darky, diky vsem za to, ze jste se bavili, ze jste tancovali, ze jste pilism4

Verejne bych rad podekoval Smallovi za plakaty, za letaky, za design cele party! Velke dik patri taky Eve a Vertigu za to, ze mi umoznili tuto oslavu usporadat a vysli vstric ve vsem. Dekuju moc vsem DJum, kteri zahrali a postarali se o uzasnou zabavu pro ostatni.

Je toho hodne, co mam na srdci, abych rekl pravdu, furt vstrebavam celej ten vecer, uvedomuju si zpetne, kolik lidi a z jake dalky prijelo.
    Dlouho jsem premyslel, jestli opravdu udelat oslavu v tomto stylu, je dost veci, ktere se musi pripravit, je dost casu, ktery je potreba tomu obetovat…ale kdybych vedel, ze vas tolik prijde a ze ta atmosfera bude tak pozitivni, nevahal bych ani na minutu…a ted jsem moc rad, ze to tak dopadlo.

Jeste jednou, smekam pred vami a DEKUJU!!!

A doufam, ze se zase nekde brzo potkame!

deivis
    Člen

Krasne fota!! Hned sme si njich par ulozil. Super prace!

Newman
    Člen

Raduška: a máš nějaké fotky? sm15

Raduška
    Člen

hej to sou uplně luxusní fotky, teď mě dvakrát tolik mrzí, že sem nebyla, no neva kurz foundraisingu v sobotu ráno byl taky luxusní sm15

P@lči
    Člen

ATHRO B-DAY @ PRAHA (Vertigo) 04-04-08

<a href=http://gallery.trance-foto.com/thumbnails.php?album=161

alexx
    Člen

byl jsem chvilku, ale byl pěkně rozjetej mejdan … potkal jsem tam plnu znamejsch i old trance.cz sm2 … dorá práce Athro

veronique
    Člen

Ahojky, ja taky zdravim a dekuju za tak peknej vecer, bylo to moc prijemne a vesele …. 🙂
    Sice od chvile, kdy zacal ucinkovat alkohol uz to takovy pozitek nebyl, nicmene to k narozkam vetsinou patri, takze jeste jednou VELKA GRATULACE oslavencum!!!

…ještě jednou Athrovi a Bajkalovi vše nej…

…jinak hudebně the best of 2008 / prozatim 🙂 …Zooropa je prostě psy-master 🙂

…a připojuju se…alkohol je svinstvo co rádo peníze po litrech

…jinak není nad ranní ostřízlivující procházku z Vertiga na Kačerov…

2 Gizmo: až budeš mít tu fotku toho luxusního taxi / Škoda 120 co jsi fotil na Václaváku … budu chtít kopii do sbírky …to byl úlet

2 Flash2001: ty jsi ale pařan,…rád jsem tě poznal

2 Hellman: zase musíme zajít na paňáka … měls jich málo

2 Athro: to co jsi předvedl, za to si zasloužíš medaili – zlatou ….jinak díky za přitáhnutí Arctica, taky hrál skvěle

//edit: hrubka sm13 //ok už to nebudu pít (teda jak kdy)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sem nějak opomněl napsat 😀 parádní oslava, skvělá akce s výbornou hudbou, bavil sem se jak už dlouho ne 🙂
    ještě jednou přeju vše nej a díky za super noc

Leosh
    Člen

přestože sem se stavil v podstatě naskok, musím ještě jednou oběma oslavencům popřát k narozeninám a Athrovi poděkovat za přípravu celé akce. doufám, že se oběma oslavencům bude můj dárek líbit….sm4

Flash2001
    Účastník

Akci můžu zhodnotit jediným slovem – MASAKR!!! Fakt parádní jízda, skvělá hudba, skvělý lidi!!! Zdravím úplně všechny, oslavenci přeju ještě jednou vše nejlepší a díky za luxus party. Jo a alkohol je metla lidstva. Ačkoliv… zametat se občas prostě musí.

Gizmo
    Člen

Eva : První pozitivní zpráva po probuzení – co je na ní napsáno netuchám, ale předpokládám, že to bude ona… Zkusím se tam vypravit v pondělí … DĚKUJU MOC !!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.