TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 191)
  • Autor
    small
    Člen

– finalni verze letacku A6, ktery bude od dneska rozdavan sm0

f1d0
    Člen

Athro: samozřejmě chápu, každopádně ta třešnička mě taky láká. Asi se rozhodnu podle lineupu, pokud Quest bude hrát v nějakou příznivou dobu, tak s největší pravděpodobností dorazímsm3

SHP
    Člen

Tak je to v řiti, jsem v práci sm7

sm0

Athro
    Člen

Uz jsem se rozhodl! Strihnu si specialni setik toho nejlepsiho, co jsem za svoji karieru hral! Cekejte necekane sm15

deivis
    Člen

Pěkné 🙂

Athro
    Člen

Presne tak, i ja jsem z flyeru unesen. Nejen za nej, ale za vsechno, co pro me dela, patri Smallovi obrovske DIIIIKYYYY!!!

f1d0: Tvoje investigativni schopnosti jsou kvalitni! sm4 Ale nemohl jsem to vyzradit, prece jen to byla tresnicka na dortu, doufam, ze nejen pro mesm0

Paya
    Člen

moc pěkný flyer sm3

f1d0
    Člen

hodně kvalitní flyer

Athro: koukám, nemýlil jsem se ve svém úsudku ohledně toho, kdo bude headlinersm0

Lukin_
    Člen

pěkný flyersm2

Palda61
    Člen

Hmmmm, hodně slušnýsm10

Athro
    Člen

Athro
    Člen

ShealaCZ: Diky moc!!! Doufam, ze dorazis!!!

ShealaCZ
    Člen

Vsecko nejlepsi Athro !

drobex
    Člen

grafiku děla small?
    Tak to když na Zoomagu byly samý srdíčka, protože to bylo blízko Valentina, tak na Athrovejch narozkach budou na flyeru kraslice, protoze je to 2 tydny po Velikonocich a nebo možna nějaky čarodějnice, nebo snad komančský mávátka k 1. máji ať je to pořádnej kýč? No jsem zvědavej s čim small vyleze (nic ve zlym)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.