TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4.4.2008, Athro’s 25th Expedition w/ARCTIC QUEST (NL), Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Athro a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 191)
  • Autor
    Athro
    Člen

hoky: no tak premlouvat te nemuzu, nevim, odkud bys jel, ale myslim, ze to bude stat za to…treba jeste zmenis nazor…

a co se tyce penez…ja za vstup nebudu pozadovat nic! sm5

Athro
    Člen

Sorry, kluci, ale prece jste radi, kdyz si o vas lidi rikaj, jak jste mladi a krasni a chytri misto senilni, uschly a skleroticky, hm?sm15

hej, prochi, tak to budes muset prijit hodne brzo, pac neminim ztracet cas a rozjedu se hned od zacatku sm0

Palda61
    Člen

Já jsem zástupce mládeže z druhý stranysm2

hoky
    Člen

mno taky zvažuju možnost výletu do prahy ale asi aspíš dámpřednost fabricu přece jen je to blíž a výjde měto levnějism0

mike H tak me sice netáhne na 35 ale já mám čtvrt století už tedy za sebou.. sm3

deivis
    Člen

Mluví zde někdo o mládeži ?:)

prochi
    Člen

zkusim to nejak vymyslet,rád bych poblahopral oslavenci a poznal ho(nejlépe ještě za střízliva) sm15

mike_h
    Člen

Athro: pridavam se, mne s Houskou a dalsima, co jim uz tahne na 35, nebudes rikat mladezi sm2

já ti dám mladeži…. plantažníku.. sm11

Athro
    Člen

Deivis: No hlavni je, ze tady budes…je jedno, za jakych okolnosti, ale doraz 😉

To samozrejme plati pro cele forum, mladezi sm4

deivis
    Člen

Autor: Athro (IP zapsáno) – zkusím si to přehodit na 3tího a to bych v Praze zůstal. I když ono je to jedno. Jel bych se Štepánem kdybych jel..

Athro
    Člen

Deivisu, to muzes rovnou v Praze zustat…nebo nemuzes?

deivis
    Člen

2.4. – skoleni Praha
    4.4. – Athro
    5.4. – B&J

to zase bude tyden 🙁

Gizmo
    Člen

Houska : no u mě nic není nemožné … z Vertiga do postele to mám v nejlepšim případě a střízlivej tak hoďku a půl … pokud bych se třebas někde stavil na gáblík a ujel mi jeden vlak (což se stává …) tak je to pomalu reálné – den se už prodlužuje sm11

Bajkal : jakože ty na baru a nikdo jinej se tam nevejde ??? Huh … no nic ok ty stojíš u pultu a přdáváě tekutiny žíznícím starajíc se o vyrovnání money requestu od barmanky sm15sm15sm15

za světla.. ? tak leda pouličních lamp.. sm15 leda že by se ješte nekde afteřilo.. sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.